>>> Klikkelj ide a bejelentkezéshez!

 

Salsa Diabólica adminisztrációs online rendszer használata

Felhasználói név megadása: ugyanaz mint az e-mail címed vagy ami a nadrágodra van hímezve

Belépés után megkapod a legutóbb felrögzített tanfolyamok listáját. Ez csak tájékoztató jellegű dolog

A  ikonra kattintva előjön a következő oldal, ahol a helyszínt kell kötelezően megadni és az óra típusát:
BEM – bemutató óra, B-I kezdő bachata, B-II már nem kezdő bachata, K – kizomba, S – salsa, W – workshop vagy mozgás óra, Z – zumba.
A megjegyzés/workshop neve részt akkor töltsétek ki, ha W- (azaz workshopot rögzítetek) itt adhatjátok meg az elnevezését, pl. salsa extra, afrodance, női mozgás stb.

Ezután klikkeljetek a ikonra és lépjetek tovább a következő HELYSZÍN oldalra, ahol az alap paramétereket tudjátok megadni az adott óráról.

 

 

HELYSZÍN
Dátum: amikor az óra volt (nem kell aznap rögzíteni de figyeljetek arra, hogy sorba rögzítsétek az órákat, dec. 6-i óra után dec. 2-i órát NEM lehet rögzíteni)
Kezdés: pl. 18:00
Tartam: akkor kell csak beleírni értéket kézzel, ha nem 120, 90 vagy 60 perces az óra (az esetek 99% ban ezek jók innen válassz csak)
Szint: itt adhatjuk meg pl. salsánál milyen szinten vana csoport, ez azért lenne jó, ha pontosan lenne vezetve mert akkor én megúsznám a salsa7végék előtt állandóan alhangzó kérdésemet: Milyen szinten van az adott csoport? Ez salsánál és kizombánál érdekes csak pl. workshopnál nem is működik.
Előrehaladás: eleje, közepe, vége – ezzel pontosítjuk az adott salsa óra színtjét
Utána jönnek a tanárok. A mappázót a bejelentkezéskor beazonosítja, ha valaki csak mappázott akkor a CSAK MAPPA négyzetkébe tegyünk egy pipát, ekkor a CSAK mappázás óradíját számolja, ez is ritka de néha előfordul.
Elvileg minden órán 2 tanár van tehát már csak a tanár2 -nél kell kiválasszad a tanártársad (persze ahol 3 ott a harmadikat is!)

Ha ezeket kitöltötted, akkor nyomj rá a  gombra és ugorj a LÉTSZÁMOK megadásához.

 

 

LÉTSZÁM

Az alábbi ábra mutatja, hogy az admin lap egyes értékeit hova kell rögzíteni, elvileg értelemszerű, de ha kérdés van szóljatok.

Ellenőrizzétek le hogy az össz létszám, ami alapján Ti is és a gép is a fizetést . Ha minden adatot felvittetek jöhet a gomb, hogy tovább menjetek az utolsó oldalra a PÉNZTÁR oldalra!

 

 

PÉZTÁR

4 oszlop van szintén, az első csak megnevezés a másodikba lehet írni az egyéb bevételt és kiadást, ha van és itt jelzi ki a tanárok nevét, a 3. oszlop általatok KITÖLTENDŐ a 4.-et a gép tölti ki.

A tanári fizetést, amit számoltatok fel kell vinni ez segítségképpen szolgál, hogy ellenőrizzük magunkat. Ha a kitöltött és a számolt érték között különbség van, annak oka van (pl. rosszul használtuk a kerekítést, workshop helyett salsa-t választottunk stb.)

A nyitó összeget az első rögzítéskor kézzel kell megadni! Ez és a záró összeg innentől kézzel NEM módosítható, de nem is lehet, ha egy nap a mappa lezáródott 20.000Ft-al akkor a következő nyitáskor 20.000Ft-kell legyen benne. (Ez nem a pénztárgépre vonatkozó adat, hanem konkrétan a mappátokra. Valójában nem is az órákat rögzítitek, hanem a pénzforgalmat- a mappa állapotát)

Ha minden stimmel akkor a  gombbal lerögzíthetitek az adott órát.

A rögzítés tényét a gép úgy jelzi, hogy ismét feldobja az utolsónak rögzített adminlapok adatait és most a legutolsó sorban kell szerepeljen az a sor, amit nemrég befejeztetetek!

Az órákat tehát időrendben kell rögzíteni (ahogy az admin lapok keletkeztek), nem lehet benne utólag javítani. Arra figyeljetek, hogy a rendszer sajna (még) nem örzi meg az adott képernyőn az adatokat, tehát ha vissza kel lépni mert mondjuk a workshop helyett salsa óra típust kell kiválasztani a létszámadatok elvesznek újra kell beírni őket.