Itt kaphatsz további infókat és tudsz jelentkezni teljesen kezdő kubai salsa tanfolyamainkra, melyek mindegyikére az alábbi igaz:

– A kubai salsa egy viszonylag könnyen megtanulható, nagyon vidám hangulatú latin tánc. Alapvetően páros tánc, fülbemászó latin zenére, gyorsan megtanulható és számos helyen táncolható.
– A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel!
– Partner nélkül is jöhetsz a tanfolyamra!
– Nincs botlábú ember, eddig még mindenkit megtanítottunk táncolni aki Önmagához türelmes volt.
SZÉP kártyával is fizethetsz!
– Váltócipő kötelező javasoljuk (lányoknak is) a sportcipőt!
– Ára bérletvásárlás esetén 1.167 Ft / 60 perc-től!
– Érvényes diákigazolvánnyal az első bérletre 50% kedvezmény (teljesen kezdő tanfolyamra)!

További hasznos infók a tanfolyamok alatt, COVID19 tájékoztatás és az órákon való részvétel feltételeihez klikk ide!

Röviden: *** Tánc, ismerkedés, kulturált szórakozás: salsa! ***

Induló teljesen kezdő kubai salsa tanfolyamok ingyenes próbaórájának listája:

Salsa Középhaladó 1 szintű INTENZÍV tanfolyam hétvégén!

Amennyiben már eljutottál a középhaladó 1-es szintre és kicsit felturbóznád illetve elmélyítenéd a salsa tudásodat további figurákkal, akkor várunk szeretettel a ezen a tanfolyamunkon:
Szombat és vasárnap 5-5 órában tanítunk további figurákat, hogy még virtuózabb lehess a partykon. Természetesen a tanfolyam végeztével, ha van kedved tudásodat tovább gyarapíthatod már meglévő csoportjainkban hétköznap esténként!

Középhaladó 1-es tudás elmélyítő intenzív tanfolyamunkat ajánljuk azoknak, akik már ezen a szinten vannak de szeretnének magabiztosabbak lenni azoknak, akik régebben salsáztak de az utóbbi időben kimaradt és vissza rázódnának és azoknak is, akik szeretnének egy kicsit előre belekóstolni ennek a szintnek a rejtelmeibe, ezzel megkönnyítve a rendszeres órán való tanulást.

Időpont: 2023.04.15-16.
Időbeosztás: Szombat és Vasárnap 09:30-11:30 (2óra). 11:50-13:20 (1,5óra), 13:30-15:00 (1,5óra)
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Duka Csaba és Cosma Anca

Követelmény: a Salsa Diabólica tanmenete szerint (ide klikkelve elérhető) legalább kezdő 2-es tudásszinttel rendelkezik. A tanfolyamon a kezdő 2 közepéről indulva a középhaladó 1-es figura lista közepéig tervezzük eljutni.

Ára(k) elővételben:
A 2×5 óra csak 11.500Ft, fizetési lehetőségek elővételben: készpénzzel, utalással vagy SZÉP kártyával Március 01. 24:00ig!
(Márc 01 utáni jelentkezés esetén: Helyszínen váltott bérlet ára 13.500Ft.-)

Nincs párom! Partner nem szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével tanítunk! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!)Ruházat: Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt ajánljuk! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes táncolásra alkalmas ruha! A papucs viszont kifejezetten NEM javallott!

Hogyan fizethetsz? Utalás, SZÉP kártya előrefizetés, KP!

Helyben lehetséges a befizetés? Amennyiben még van hely a tanfolyamra természetesen igen, de ebben az esetben a fizetés csak KP-ben lehetséges és az ár drágább!

Tetszik regisztrálok! Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt is!

Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Szerda, 20:00, Operánál)

Jelentkezni lehet az ingyenes próbaórára itt!

Csatakozni lehet  2023.03.29-én, melyen INGYENESEN részt vehetsz, ha regisztrálsz a próbaórára! (A jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt venned, ha nem tetszett! Regisztrációt elsősorban azért kérünk, hogy bármely változás esetén értesíteni tudjunk!)
A tanfolyam időpontja: Szerda, 20:00-22:00
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Nagyszűcs Péter (Peti) és Antalfy Zsanett (Zsani)
Utolsó csatlakozási lehetőség: 2023.03.29.

A kezdő salsa tanfolyamok semmilyen táncos előképzettséget nem igényelnek (táncos múlt lehet előny)!
Célunk pontosan az, hogy az “utcáról beeső” embereket megtanítsuk erre a nagyszerű táncra! Mi is így kezdtük, csak régebben:)!
Partnert sem kell hozni, sokan jönnek egyedül! Folyamatos párcserével oktatunk (ha valaki nem akar partnert cserélni nem kötelezzük rá!)

Bérleteink Budapesten (2022.04.01-től): 5.500Ft-4×60, 10.500Ft – 8x60perc, 14.000Ft – 12x60perc salsa oktatásra szól! Napijegyek: 1.490Ft/60 perc! (vidéken az árak változhatnak)

A bérletet (napijegyet) a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával lehet megvenni! SZÉP kártyával is lehet fizetni, de csaj online (úgynevezett előre fizetéssel) erről infót itt találsz!

Az ingyenes bemutató órák rövidebbek mint a normál tanóra azért, hogy óra után lehetőség legyen a bérletvásárlásra vagy kupon beváltásra, elkerülve a következő héten az óra előtti sorban állást!
A bemutató óra lényege, hogy mindenki kipróbálhatja, hogy folyik a salsa oktatás, milyen a hangulat, a csoport, a tanárok, azaz ezen az órán táncolunk együtt! Valós tánctudást adunk már ezen az órán is!

Az ingyenes próbaóra után a következő héten a tanfolyam kezdetét is veszi, ugyanazon a napon, helyszínen és időpontban!

– kényelmes váltócipő (lehetőleg sportcipő) esetleg kis törülköző, víz (bár a legtöbb termünknél van büfé!)
– kedvet a tánchoz, a mozgáshoz

A tanmenet úgy van felépítve, hogy fel lehessen venni a fonalat a bemutató óra utáni első és második alkalommal érkezőknek is!

Egy újonnan indult salsa tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával.

Kezdő kubai salsa tanfolyamokat terveink szerint minden hónapban többet is indítunk! Ha most nem találsz megfelelőt, kérjük térj vissza honlapunkra később!

A salsa tanfolyamokra bárki jelentkezhet, aki elmúlt 18éves (felnőtt oktatással foglalkozunk).

.

További információk:

  • Tánciskolánkban kubai salsát oktatunk. Könnyen megtanulható és gyorsan sikerélményt ad. Azoknak is ajánljuk szeretettel, akik még soha nem tanultak semmilyen táncot. Ha még nem táncoltál salsát vagy csak most ismerkedsz velünk még néhány hasznos infót találsz itt!
  • A kubai salsa mellett a kubai kultúrához kapcsolódó más táncok elsajátítására is van lehetőség nálunk, oktatunk még: bachatat, reggaetont, merenguet, sont, afro-kubai rumbát stb. Ezekről több infót itt olvashatsz!
  • A salsa és a kubai táncok mellett két másik műfajjal is foglalkozunk: Zumba (infó itt)
  • A próbaórára jelentkezéskor megadott adatokat az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően használjuk fel!