Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Szerda, 18:00, Belváros)

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Csatlakozni lehet 2017.10.18 -én, melyen INGYENESEN részt vehetsz, ha regisztrálsz a tanfolyamra! (a jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt venned, ha nem tetszett!)

Időpont: Szerdánként, 18:00-kor

Helyszín: Tília tánc- és mozgástúdió Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1077 Budapest Király u.67. Bejárat a Hársfa utca felől (Hársfa utca 59b-el szemben!))

Oktatók: Kovács Attila (Atesz) és Huszár-Csáki Kata (CsKata)

A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! A tanfolyam ebben az időpontban és helyszínen marad ameddig csak lehetséges! Tánc, ismerkedés, kulturált szórakozás, jó kedv ez a salsa! SZÉP kártyával is fizethetsz (infó: https://www.salsadiabolica.hu/tanciskola/arak/)

Egyéb információk: Partner nem feltétlen szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével dolgozunk az órákon! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!) Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt javasoljuk!

Áraink: Bérletvásárlás esetén 866 Ft / 60 perc, Napijeggyel 1100 Ft / 60 perc

Székesfehérvár: Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam indul!

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Első alkalom: 2017.10.18. 19:00 (90 perces óra)

Ingyenes bemutató óra! (a jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt vennie, ha nem tetszett!)

Időpont: Szerdánként, 19:00-kor

Helyszín: Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (8000 Székesfehérvár, Fürdő sor 3)

Oktatók: Dénes, Jani, Adri, Orsi

A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! A tanfolyam ebben az időpontban és helyszínen marad ameddig csak lehetséges! Tánc, ismerkedés, kulturált szórakozás, jó kedv ez a salsa! SZÉP kártyával is fizethetsz (infó: https://www.salsadiabolica.hu/tanciskola/arak/)

Egyéb információk: Egyéb információk: Partner nem feltétlen szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével dolgozunk az órákon! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!) Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt javasoljuk!

Áraink: Bérletvásárlás esetén 800 Ft / 60 perc, Napijeggyel 1100 Ft / 60 perc

Intenzív teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam hétvégén!

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Időpont: 2017.10.28-29. (2 nap)

Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)

Oktatók: Varga Tamás (Tom) és Ondó Angéla (Angi)

Salsa tanfolyam azoknak akik a salsa alapjait picit gyorsabb tempóban szeretnék elsajátítani! 2 nap alatt összesen 5x2 órában tanítjuk meg azokat a legfontosabb lépéseket amikkel már elboldogulsz a partykon. Természetesen a tanfolyam végeztével, ha van kedved tudásodat tovább gyarapíthatod már meglévő csoportjainkban! Időbeosztás: Szombat és Vasárnap 10:00-12:00 (2óra). 12:30-14:00 (1,5óra), 14:15-15:45 (1,5óra) Partner nem feltétlen szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével dolgozunk! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!) Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt javasoljuk! Tánc, ismerkedés, kulturált szórakozás, jó kedv ez a salsa!

Egyéb információk: A workshop ára: 8.000Ft elővételben (helyszínen 9.500Ft). Elővétel módjai: készpénzzel (bármely óránkon), utalással vagy SZÉP kártyával 2017.10.26. 24:00-ig! Banki adatok az utaláshoz: SALSA DIABOLICA Kft CIB: 10701087-44229203-51100005 Megjegyzés rovatba kérném a regisztrációs számot és a lakcímet (és csak ezt) feltüntetni! Regisztrációs szám így néz ki: HV138-xxxx! Valamint kérnék egy lakcímet is a számlázás miatt e-mailen is a rozso@salsadiabolica.hu-ra! Köszönöm! SZÉP kártyás fizetésről infó itt találsz: https://www.salsadiabolica.hu/tanciskola/arak/

Áraink: Bérletvásárlás esetén 800 Ft / 60 perc, Napijeggyel 950 Ft / 60 perc


 

 • A kezdő salsa tanfolyamok semmilyen táncos előképzettséget nem igényelnek (de táncos múlt lehet előny)! A célunk pontosan az, hogy az “utcáról beeső” embereket megtanítsuk erre a nagyszerű táncra! Mi is így kezdtük, csak régebben:)!
 • Fizetési módok: A bérletet (napijegyet) a helyszínen készpézben lehet megvenni! Bankkártyával sajnos NEM lehet fizetni (mert a termeket béreljük, nem fix helyszínünk) SZÉP kártyával is lehet fizetni (előrefizetés) erről infót e-mail ben tudunk kérésre küldeni!
 • Bérleteink Budapesten (2016.01.01-től): 5.000Ft-5×60, 9.500Ft – 10x60perc, 13.000Ft – 15x60perc salsa oktatásra szól! Napijegyek: 1.100Ft/60 perc! (vidéken az árak változhatnak)
 • Kezdő kubai salsa tanfolyamokat terveink szerint minden hónapban indítunk! Ha most nem találsz megfelelőt, kérjük térj vissza honlapunkra később!
 • A salsa tanfolyamokra bárki jelentkezhet! A bemutató óra lényege, hogy mindenki kipróbálhatja, hogy folyik a salsa oktatás, milyen a hangulat, a csoport, a tanárok, azaz ezen az órán táncolunk együtt!
 • Az ingyenes bemutató órák rövidebbek mint a normál tanóra azért, hogy óra után lehetőség legyen a bérletvásárlásra vagy kupon beváltásra, elkerülve a következő héten az óra előtti sorban állást!
 • A salsa tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával
 • Tánciskolánkban kubai salsát oktatunk. Könnyen megtanulható és gyorsan sikerélményt ad. Azoknak is ajánljuk szeretettel, akik még soha nem tanultak semmilyen táncot. Ha még nem táncoltál salsát vagy csak most ismerkedsz velünk még néhány hasznos infót találsz itt!
 • A kubai salsa mellett a kubai kúltúrához kapcsolódó más táncok elsajátítására is van lehetőség nálunk, oktatunk még: bachatat, reggaetont, merenguet, sont, afro-kubai rumbát stb. Ezekről több infót itt olvashatsz!
 • A salsa és a kubai táncok mellett két másik műfajjal is foglalkozunk: Zumba (infó itt) és az egyre népszerűbb Kizomba (infó itt)
 • Mit hozz magaddal? Mi kell az órára?
  – kényelmes váltócipő (lehetőleg sportcipő) esetleg kis törülköző, víz (bár a legtöbb termünknél van büfé!)
  – kedvet a tánchoz, a mozgáshoz