Áraink saját szervezésű tanfolyamainkon:

Bérletáraink Budapesten: 5.500Ft – 5×60 perc (érvényes: 5 hétig), 10.500Ft – 10x60perc (érvényes: 8 hétig), 14.000Ft – 15x60perc (érvényes: 11 hétig) salsa oktatásra szól! A bérletárak 60 perces egységekre vannak megadva, de a tanóráink zömmel 120 percesek (nagyon ritkán 90), ilyenkor (120 perces tanóra esetén) rögtön 2db 60 perces egység kerül felhasználásra. A bérletek érvényessége mindig lehetővé tesz egy-két hiányzást! Tehát pl. egy 10.500 Ft-os 10 órás (10×60 perces) bérlet 5 alkalomra, azaz 5×2 órás TANórára használható fel, normál esetben ez 5 egymást követő hét lenne, de ezt csak 8 héten belül kell megtenni, azaz lehet hiányozni a bérlet nem vész el!
Napijegyek: 1.200Ft/60 perc!
(Székesfehérvári tanfolyamainkon a napijegy 1.700Ft / 90 perc és 5.300Ft / 4*90perces bérlet)
A tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával.
(a bérlet érvényessége a megvásárolt alkalmak  számától függ, ezalatt kell / lehet lejárni. Az nyári tanítási szünet, állami ünnepek nem számítanak bele a felhasználás időszakába, azaz ezen alkalmakkal hosszabbodik a lejárhatóság időtartama)

Fizetési módok:
– készpénz (bármelyik óránk előtt lehetséges az órák helyszínén a tanároknál)
– SZEP kártyás előre fizetés
(infók lsd. lejjebb OTP, MKB és K&H kártya szabadidő alzseb)

SZÉP (Széchenyi Pihenőkártya) felhasználása bérlet vásárlásra!

Mindhárom (OTP, MKB és K&H) SZÉP kártyát fel lehet nálunk használni!
A Salsa Diabólica tánciskolát működtető Salsaddict kft szerződött le a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok elfogadására.

Melyik fajta szolgáltatásra lehet felhasználni?
-szabadidő szolgáltatás
(szálláshely szolgáltatásra NEM – sajnos nem, nem vagyunk hotel)
(vendéglátás szolgáltatásra NEM – sajnos nem, nem vagyunk étterem)

Mire használhatod fel?
– Bérletvásárlásra, salsa7vége és tábor egy részének kifizetésére!

Hogy történik a fizetés?

OTP SZEP kártyás fizetés menete

1.) Az OTP SZEP kártya tulajdonosok saját webfelületet kapnak a SZEP kártyához ezen keresztül tudják az alábbi cégadatok alapján előre átutalni a kívánt összeget!
(link: https://www.otpportalok.hu/maganszemely-bejelentkezes/maganszemely_szep-kartya/)
Cégadatok akinek utalni kell:  Salsadiabolica (1083 Budapest Práter utca 52)  Alszámlák: SZABADIDŐ (csak erről tudjuk elfogadni az utalást)

Utaláskor a megjegyzés rovatba kérjük beírni
– bérletvásárlás esetén: BÉRLET és egy lakcímet (és CSAK EZEKET, ne legyen benne, hogy salsa bérlet vagy bármi más,csak BÉRLET és a lakcím, különben nem tudjuk elfogadni!)
– workshop, tanfolyam esetén: regisztrációs számo(ka)t (regisztrációkor kapott piros szám) és egy lakcímet (és CSAK EZEKET, ne legyen benne más szöveg ,különben nem tudjuk elfogadni!)
– nyári tábor (salsa7vége) esetén: regisztrációs számot és lakcímet (és CSAK EZEKET, ne legyen benne más szöveg ,különben nem tudjuk elfogadni!)!

Utalandó összeg: az utalandó összeg kerek összeg KELL legyen (500Ft vagy 1.000Ft-ra végződnek), az áraink is így vannak meghatározva!

2.) Az elutalásról kapott igazolást kérjük kinyomtatni, aláírva és címet ráírva az órán leadni, melyért cserébe a tanárok adják az adott összegű bérletet!

3.) Valamint az elutalásról kapott igazolást kérjük elküldeni e-mailben a rozso@salsadiabolica.hu címre!
FONTOS: A lakcím a számla adminisztráció miatt kell! A lakcímet kérjük e-mailben is elküldeni, ha a megjegyzés rovatban nem lehetett feltüntetni! (rozso@salsadiabolica.hu)

MKB SZEP kártya, előrefizetéssel lehetséges!

1.) Az előrefizetést nekünk mint tánciskolának kell engedélyeznie, ehhez az alábbi adatokat kell elküldeni e-mailben a rozso@salsadiabolica.hu címre!

Kártyabirtokos azonosítószáma :
Ügyfél neve :
Lakcím:

2.) Ezután mi az engedélyezést megcsináljuk, a kapott e-mailre válaszul küldünk egy  kódot ami alapján az előreutalás megtörténhet!
Csak szabadidő alszámláról tudunk pénzt elfogadni!
Utalandó összeg: az utalandó összeg kerek összeg KELL legyen (500Ft vagy 1.000Ft-ra végződnek), az áraink is így vannak meghatározva!

3.) Az elutalásról kapott igazolást (ez egy e-mail) kérjük kinyomtatni, aláírva és címet ráírva az órán leadni, melyért cserébe a tanárok adják az adott összegű bérletet!

4.) Valamint az elutalásról kapott igazolást kérjük elküldeni e-mailben a rozso@salsadiabolica.hu címre!
FONTOS: A lakcím a számla adminisztráció miatt kell!

Tájékoztatásul az elfogadóhelyi adatok:
Elfogadóhely azonosító:     121707
Elfogadóhely neve:     SALSA DIABÓLICA TÁNCISKOLA
Adószám:     23543019-1-42
Cím:     1061 Budapest, Paulay 41.

K&H SZEP kártyás fizetés telefonon!

A fizetéshez fel kell hívni a K&H Call Centert:
(06 1/20/30/70) 335 3355
7. menűpont-ot kiválasztani
A call centeres ezen hívás alatt felhívja a tánciskolát és egyezteti az adatokat és jóváhagyatja az utalást! Fontos: a tánciskola nevében Rodek Zsolt (Rozso) veszi fel a telefont, érdemes lehetőség szerint munkaidőben (9.00-18.00) keresni, egyéb esetben a magánélet miatt nem mindig tudja a hívást fogadni. Mivel a tánciskola tanfolyamai és ügyes bajos dolgainak intézése is ezen a számon (Rodek Zsoltén) történik ezért elképzelhető, hogy egy próbálkozás nem elég ahhoz, hogy a K&H ügyintézője elérje, ebben az esetben ne add fel, érdemes kicsit később újra próbálkozni!

Megadni kell adni
– a saját kártyaszámot, adószámot, születési dátumot.
– a cégünk kódját: 84012890 és a nevét: SalsaDiabolica /  SALSADDICT
– a zsebet (SZABADIDŐ)
– és az összeget, kerek összeg KELL legyen (500Ft vagy 1.000Ft-ra végződnek), az áraink is így vannak meghatározva!
és így telefonon megtörténik a befizetés
Ezután ők adnak egy tranzakciós azonosítót amit a következő adatokkal együtt a rozso@salsadiabolica.hu-ra e-mailben el kell küldeni!

Kártyaszám UTOLSÓ négy jegye:
Ügyfél neve :
Lakcím:
Telefonos utalás dátuma:
Tranzakció azonosító:
(ezek nagyon fontos adatok, mert a KH rendszerében nagyon nehéz azonosítani honnan jön a pénz!)

Ezt a tánciskola jóváhagyja egy válasz e-mailen, amit ki kell nyomtatni és az órán aláírva le kell adni,ezért cserébe adják tanárok az adott összegű bérletet!