85.salsa7vége: Zalakaros, Hotel Karos-Spa**** (2024.04.05-07.)

(Egészen addig van üres helyünk, amíg a rendszer enged jelentkezni! A jelentkezés mindig egy főre szól, ha pároddal vagy gyermekkel jönnél Őt is külön kell regisztrálni! Nem szobára csak ágyra szól a regisztráció a szobatárs megnevezése nem elégséges a foglaláshoz, őt is regisztrálni kell! De a szobatárs megadásával azzal kerülsz egy szobába, akit kérsz!)

Időtartam: 3nap/2éjszakás csomag: péntek 15:00-tól vasárnap 17:00-ig.
Elhelyezés a Főépület Spa Superior kétágyas szobáiban (25-30 nm-es), gyermekekkel érkezőknek vagy baráti társaságoknak összenyitható családi (kontakt) szobákban! Külön kérésre családi apartman korlázottan kérhető!
Pénteki érkezés egész nap lehetséges, a szobaelfoglalás 15.00 órától garantált, de aznap a wellnes részleg egész nap (már akár nyitástól) használható. Öltöző, zuhanyzó van a wellness részlegen!

(Animátorokkal és Bulifelelős partiarcokkal, hogy ez a hétvége is emlékezetes és kellően kimerítő legyen)
Salsa hétvége, ami a kubai táncok szerelmeseire és bulizni vágyókra van kihegyezve!
Pároknak, páratlanoknak, pártatlanoknak, társasoknak, társaságoknak, kezdőknek, haladóknak, salsásoknak, táncosoknak…mindenkinek!

Egy szuper hétvége a már jól bevált recept alapján, a salsa és wellness jegyében, sok jó fej emberkével, vidám hangulatú órákkal – ahol nem táncot tanítunk, hanem megtanítunk táncolni!!! micsoda különbség! – és két bulival alkalmat adva arra, hogy a kezdők is belekóstoljanak abba a hangulatba, ami az elmúlt több, mint 20 évben megannyi embert beszippantott – és bekapcsolódhassanak a salsa vérkeringésébe! Természetesen odafigyelünk arra is, hogy a bulikban se unatkozzon senki még akkor is, ha nincs párja!

Kinek miért is érdemes jönni?

– Aki nemrég kezdett bele a salsa tanulásba, alkalom kínálkozik az alapok elmélyítésére!
– Középhaladó és haladó szintnek is külön-külön teremben lesznek órák a teljes hétvége folyamán!
– Új ismerősökre nyitottaknak, a salsa csoportodba járók mellett megismerkedhetsz más tánckedvelőkkel is! A rendezvény nem csak a saját diákjainknak szól, bármely tánciskolához tartozol is, várunk szeretettel!

A rendezvény nem csak a saját diákjainknak szól, mindegy melyik tánciskolában táncolsz vagy táncoltál, várunk szeretettel!
Árak:
3nap/2éjszaka 71.900FT/fő(felnőtt)
2nap/1éjszakás csomag 59.900FT/fő(felnőtt)
Gyermekeknek kedvezmény! (0-3,99 ingyenes, 4-9,99 kb 65% kedvezmény, 10-13,99 kb 45% kedvezmény!)
Egy ágyas elhelyezés korlátozott számban felár (9.000Ft / éj) ellenében lehetséges!
Fontos: 1 felnőtt + egy ingyenes gyermek esetén sajnos egy ágyas felár fizetendő! Illetve eltérő éjszakára érkező szobatársaknál is 1 ágyas felár fizetendő a pénteki éjszakára!
IFA
(idegenforgalmi adó) helyben fizetendő érkezéskor a hotelnek 18 év felett 550Ft / éj / fő.

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:
szállás • ellátás az alábbiak szerint (pénteken büféasztalos vacsora, szombat napközben szendvicsek+alma, este büféasztalos vacsora, vasárnap reggeli, ebéd gulyásleves, palacsinta) • táncórák az órarend szerint • esti salsa party(k) • a szállodában található egyedülálló és hatalmas területen elfekvő Spa Uszoda és Szaunavilág korlátlan használata • pénteken hosszított nyitva tartással • kültéri medencék szezonálisan • beltéri élmény- és úszómedence, termálmedence, gyermekmedence, jacuzzi, örvényfürdő • bioszauna, finn szaunák, gőzfürdő, jégbarlang • fitneszterem korlátlan használata • fürdőköpeny használat (csak felnőttek részére) • Internet használat a szobákban (WiFi)

A részvételi díj NEM tartalmazza:  leutazás, italfogyasztás, IFA, wellness / spa vagy egyéb extra fizetős szolgáltatásokat (pl. masszázs, kozmetika stb.).

Amit biztosan ígérhetünk: 3 terem, több mint 20 órányi táncanyagból tudsz választani és végigtáncolni (salsa, afro-kubai rumba, chachacha, samba, cuban shines, lady and man style, bachata, merengue, rueda,timba stb.) aki tehát szeretne mozogni, sokféle tánccal megismerkedni és kellemesen elfáradni annak itt a helye:)

Szobák: Spa Superior kétágyas szoba, felszereltsége:
Klimatizált, erkélyes, káddal és/vagy zuhanyzóval, minibárral, széffel, hajszárítóval, telefonnal valamint TV- vel felszerelt. A szobai Internet csatlakozási lehetőség biztosított vezeték nélkül is (WiFi).

Gyermekkel jönnél? Családbarát szálloda révén nagy figyelmet fordít a Karos Spa a gyermekek, kamaszok és a családok teljes körű kiszolgálására, szórakoztatására. Két gyermekjátszónk szakképzett óvónőkkel, ingyenes gyermekfelügyelettel és színes programokkal várja a családok apraját és nagyját. egy gyermekbarát szálloda,  további részletek itt!

Program tervezet:
Péntek (akik a 3 napos csomagot választották):
Érkezés pénteken egész nap lehetséges, a szobaelfoglalás 15.00 órától garantált, de aznap a wellnes részleg egész nap (már akár nyitástól) használható. Öltöző, zuhanyzó van a wellness részlegen!
Nem lesz külön regisztráció, a szálloda recepcióján veheted át a szobádat! A szoba a neveden van így érkezéskor azt mondd be kérlek a recepción! A rendezvényünkre a karszalagot is ott kapod meg! (Idegenforgalmi adó, mely 550.-Ft / éj minden 18 év feletti vendégnek ekkor fizetendő)
Érkezéstől szabad program (wellness)
18.00-21.00-ig vacsora (svédasztalos)
21:30-22:00 Bulifelvezető közös táncok az oktatókkal!
22.00-01.00 salsa party a nagyteremben, BULI (dresscode, ami persze nem kötelező: hamarosan)

Szombat (akik a 2 napos csomagot választották):
Előző este érkezőknek 7.00-10.00 reggeli
Érkezés és szobaelfoglalás (szombaton érkezőknek) 10.00 órától. Nem lesz külön regisztráció, a szálloda recepcióján veheted át a szobádat! A szoba a neveden van így érkezéskor azt mondd be kérlek a recepción! A rendezvényünkre a karszalagot is ott kapod meg! (Idegenforgalmi adó, mely 550.-Ft / éj minden 18 év feletti vendégnek ekkor fizetendő)
12.00-16.00-ig 4db szendvics (2 bagett és 2db háromszög alakú) + 1 alma/fő szolgál az éhség csillapítására
12.30-19.00-ig TÁNCOKTATÁS, órarend lsd. fent!
18.00-21.00-ig vacsora (svédasztalos)
22.00-02.00-ig Gála I. teremben SALSA party – többszöri közös táncoltatás, ruedázás, animáció! Dresscode, ami persze nem kötelező (hamarosan)

Vasárnap:
07.00-10.00-ig Reggeli
10.00-13.30-ig TÁNCOKTATÁS, órarendet lsd. az órarendben
12.00-15.00-ig Ebéd (gulyásleves, 3 palacsinta/fő)
13.30-17.00-ig Szabad program!
Hazaindulás: Egyénileg, szobák elhagyása vasárnap legkésőbb 17.00-ig!

Ingyenes parkolás a hátsó parkolóban lsd. lejjebb.