SZÉP (Széchenyi Pihenőkártya) felhasználása bérlet vásárlásra (csak online)!

Milyen módon lehet SZÉP kártyával fizetni?
Csak ONLINE (előrefizetéssel) lehet fizetni, helyszínen sajnos nem nincs elfogadó terminálunk!

Mindhárom (OTP, MKB és K&H) SZÉP kártyát fel lehet nálunk használni!
A Salsa Diabólica tánciskolát működtető Salsaddict kft szerződött le a SZÉP kártya elfogadására mindhárom banknál.

Melyik alzsebből lehet a tánciskolának fizetni?

Az új jogszabályok szerint 2023. január 9-től* megszűnnek a SZÉP-kártya zsebei, onnantól kezdve csak egy számla áll a SZÉP-kártya mögött (593/2022. és 594/2022. kormányrendeletek).

Az eddigi három zsebből marad meg az egyik, vagy egy új számlát nyitnak mindenkinek? A jelenlegi három zsebből marad meg az egyik, mégpedig mindenkinek egységesen a szálláshely zseb fog megmaradni. A szálláshely zseb számlaszáma mindenkinek ugyanaz marad, mint eddig volt.
Mi lesz a megszűnő zsebeken lévő pénzzel? A vendéglátás és a szabadidő zseben lévő pénzeket 2023. január 8-án átvezetjük a szálláshely zsebre, január 9-től már ott lesznek elérhetőek a munkavállalóknak. Ami eredetileg is a szálláshely zseben volt, az értelemszerűen ott is marad.
Változik a kártya felhasználása? Nem változik, a vendéglátás és a szabadidő zseb teljes felhasználási körét „megörökli” a szálláshely zseb. Vagyis a SZÉP-kártya felhasználási köre ugyanaz marad, csak ezentúl a szálláshely zsebről lehet minden SZÉP-kártyás szolgáltatásért fizetni.

Hogy történik a fizetés?
Az adminisztráció miatt néhány adatot bekérünk Tőled a fizetéshez, majd elküldjük a fizetés pontos menetét! Bankonként (OTP. MKB, K&H) más egy kicsit a fizetés menete.
(E nélkül nem fogadunk el SZÉP kártyás befizetést!)

Mi történik, ha fizettél online?
Az elutalásról kapsz a banktól egy visszaigazolást, ezt elküldöd a tánciskolának, mi pedig visszaigazoljuk, hogy a tanár kiadhatja a bérletet!

Bérlet és napijegy árainkat itt találod!