ÓRAREND 2023-2024-es tanév!

A tánciskola aktuális kubai salsa és workshop órarendje!

Frissítve 2023.08.03.

Kattints az óra címére vagy a helyszínre és további információkat olvashatsz!
Az órarend érvényes 2023.08.28-től!

Jelmagyarázatot lsd. az órarend alatt!

Szintbesorolás kubai salsa tanulással eltöltött idő szerint (heti 1×2 órás oktatáson való részvételt feltételezve a Salsa Diabólica tanmenete alapján)
Kezdő 0: 1-2hó | Kezdő 1: 2-3hó | Kezdő 2: 3-6hó | Középhaladó 1: 6-10hó | Középhaladó 2: 10-18hó | Haladó 1: 1,5-2év | Haladó 2: 2-3év | Workshop
Aki most kezdi a salsa tanulást (azaz még nem salsáztak, de szeretnék elkezdeni) nekik a teljesen kezdő salsa tanfolyamokat ajánljuk! Minden salsa óránk KUBAI salsa! Párcserével oktatunk már csak a tánc jellege miatt is de, aki nem szeretne párt cserélni nem kötelezzük rá (ezt jelezze az oktatónak).

Fontos évkezdésnél az órák neve mellett láthatsz ilyen jelölést: *, **, ***! Ez azt jelenti, hogy * esetén a csoport az adott szint elején jár, ** esetén a csoport az adott szint közepén van, *** esetén a csoport az adott szint végén tart!

A megközelítés és parkolási információkat nem áll módunkban naponta ellenőrizni (parkolási díj változhat, utcákat lezárhatnak, metrót felújíthatnak stb.), az itt levő információk tájékoztató jellegűek, az esetlegesen hibás vagy hiányos információkból adódó anyagi károkért nem vállalunk felelősséget!

Csatlakozás már meglévő tanfolyamainkhoz külsősöknek (más tánciskolából érkezőknek)!

Elvünk az, hogy nálunk mindenkinek az ELSŐ ALKALOM INGYENES, mind új tanulók, mind minket először kipróbálók részére.
Ha máshol már tanultál salsát és nálunk folytatnád vagy korábban nálunk tanultál, de hosszabb kihagyás után visszatérnél, akkor megadjuk a lehetőséget arra, hogy adott szintű csoportjaink közül valamelyikbe becsatlakozz!
Ennek feltételei:
– a becsatlakozni  vágyó az adott csoport szintjénél több tudással kell rendelkezzen. A becsatlakozó tanuló többlet tudásával a meglévő csoportot ösztönzi a fejlődésre, ha alacsonyabb tudással rendelkezne akkor a csoportot fogná vissza míg felfejlődik. A megfelelő szintű csoport megtalálásában az adott csoport oktatóját bevonva közösen próbálják megtalálni az újonnan érkező táncosok szintjét.
– Az első (de maximum a második) alkalom a becsatlakozó számára INGYENES. Ugyanis ha egy óra szintje, amit éppen kipróbál magasabb mint az Ő tudásszintje akkor lehet, hogy akár az is előfordulhat, hogy óra közben már nem táncolhat tovább (az oktató kérésére a csoport haladásának érdekében), és így anyagi veszteség nem éri.
– Az becsatlakozást segítendő az online (itt) elérhető tanmenetünk, mely alapján a becsatlakozni vágyó illető megállapíthatja milyen tudás szinten lehet a Salsa Diabólica oktatási struktúrája szerint, és utána az aktuális órarendünkből (lsd. lejjebb) kiválaszthatja az INGYEN kipróbálni kívánt órát!

Budapesti és vidéki csoportjainkba a becsatlakozás folyamatosan lehetséges!