ÓRAREND 2021-2022-es tanév!

A tánciskola aktuális kubai salsa és workshop órarendje!

Frissítve 2021.05.23.

Kattints az óra címére vagy a helyszínre és további információkat olvashatsz!
Az órarend érvényes 2021.05.25-től!

FIGYELEM!

2021.07.05.-től NEM kell védettségi igazolvány az órára járáshoz!

Jelmagyarázatot lsd. az órarend alatt!

Szintbesorolás kubai salsa tanulással eltöltött idő szerint (heti 1×2 órás oktatáson való részvételt feltételezve a Salsa Diabólica tanmenete alapján)
Kezdő 0: 1-2hó | Kezdő 1: 2-3hó | Kezdő 2: 3-6hó | Középhaladó 1: 6-10hó | Középhaladó 2: 10-18hó | Haladó 1: 1,5-2év | Haladó 2: 2-3év | Workshop | Kizomba
Aki most kezdi a salsa tanulást (azaz még nem salsáztak, de szeretnék elkezdeni) nekik a SALSA teljesen kezdő tanfolyamokat ajánljuk! Minden salsa óránk KUBAI salsa!

Fontos évkezdésnél az órák neve mellett láthatsz ilyen jelölést: *, **, ***! Ez azt jelenti, hogy * esetén a csoport az adott szint elején jár, ** esetén a csoport az adott szint közepén van, *** esetén a csoport az adott szint végén tart!

A megközelítés és parkolási információkat nem áll módunkban naponta ellenőrizni (parkolási díj változhat, utcákat lezárhatnak, metrót felújíthatnak stb.), az itt levő információk tájékoztató jellegűek, az esetlegesen hibás vagy hiányos információkból adódó anyagi károkért nem vállalunk felelősséget!

Bérletek és érvényességük:
Mivel nem mindenki tud visszatérni hozzánk a nyáron és a tánciskola is csak szűkebb körben tud tanfolyamokat folytatni így a bérletek érvényessége a szeptemberi kezdésig eltolódik.

Átsorolás, becsatlakozás másik csoportba, órára:
Ha valakinek a nyári szűkített órarendben nem maradt meg az eredeti csoportja (ilyenek tipikusan a Corvinos órák), ők minden további nélkül hasonló szintű Hölgyválaszos óráinkra jöhetnek (az adott szinten), nem kell bejelentkezni, csak meg kell jelenni az órán, a bérlet érvényes hiszen a tánciskolán belül helyszíntől függetlenül a bérletek átjárhatóak.

COVID19 intézkedések, órára járás szabályai:
Ide kattintva olvashatod részletesen!

Csatlakozás már meglévő tanfolyamainkhoz külsősöknek (más tánciskolából érkezőknek)!

Adott szintű csoportba való becsatlakozás:
– ha valaki a tánciskolánkra kíváncsi, szeretne egy órát megtekinteni akkor ezt minden további nélkül, költségmentesen megteheti, csak a bejáratnál az oktatónál jeleznie kell.
– elvünk az, hogy nálunk mindenkinek az ELSŐ ÓRA INGYENES, mind új tanulók, mind minket először kipróbálók részére. (érvényes a SalsaDiabólica által rendezett órákra!)
– más tánciskolában elkezdett illetve megszerzett tudással érkező friss tanulóinknak megadjuk a lehetőséget arra, hogy adott szintű csoportjaink közül valamelyikbe becsatlakozzanak. Ennek feltételei közül a legfontosabb, hogy az illető az adott csoport szintjénél több tudással kell rendelkezzen. A becsatlakozó tanuló többlet tudásával a meglévő csoportot ösztönzi a fejlődésre, ha alacsonyabb tudással rendelkezne akkor a csoportot fogná vissza míg felfejlődik. A megfelelő szintű csoport megtalálásában az adott csoport oktatóját bevonva közösen próbálják megtalálni az újonnan érkező táncosok szintjét. Amíg ezt nem sikerül kiválasztanunk, addig az illető részére az oktatás ingyenes. Ugyanis ha egy óra szintje, amit éppen kipróbál magasabb mint az Ő tudásszintje akkor lehet, hogy az óra közben már előfordulhat, hogy nem táncolhat (az oktató kérésére a csoport haladásának érdekében), és így anyagi veszteség nem éri.

Budapesti és vidéki csoportjainkba a becsatlakozás folyamatosan lehetséges!