ÓRAREND 2020-2021-es tanév!

A tánciskola aktuális kubai salsa és workshop órarendje!

Frissítve 2020.08.27.

Kattints az óra címére vagy a helyszínre és további információkat olvashatsz!
Az órarend érvényes 2020.09.01-től!

Szintbesorolás kubai salsa tanulással eltöltött idő szerint (heti 1×2 órás oktatáson való részvételt feltételezve a Salsa Diabólica tanmenete alapján)
Kezdő 0: 1-2hó | Kezdő 1: 2-3hó | Kezdő 2: 3-6hó | Középhaladó 1: 6-10hó | Középhaladó 2: 10-18hó | Haladó 1: 1,5-2év | Haladó 2: 2-3év | Workshop | Kizomba
Aki most kezdi a salsa tanulást (azaz még nem salsáztak, de szeretnék elkezdeni) nekik a SALSA teljesen kezdő tanfolyamokat ajánljuk! Minden salsa óránk KUBAI salsa!

Fontos évkezdésnél az órák neve mellett láthatsz ilyen jelölést: *, **, ***! Ez azt jelenti, hogy * esetén a csoport az adott szint elején jár, ** esetén a csoport az adott szint közepén van, *** esetén a csoport az adott szint végén tart!

A megközelítés és parkolási információkat nem áll módunkban naponta ellenőrizni (parkolási díj változhat, utcákat lezárhatnak, metrót felújíthatnak stb.), az itt levő információk tájékoztató jellegűek, az esetlegesen hibás vagy hiányos információkból adódó anyagi károkért nem vállalunk felelősséget!

Bérletek és érvényességük:
Mivel nem mindenki tud visszatérni hozzánk a nyáron és a tánciskola is csak szűkebb körben tud tanfolyamokat folytatni így a bérletek érvényessége a szeptemberi kezdésig eltolódik. Azaz a bérlet érvényességébe nem számít bele a március 11-től szeptember 7-ig tartó időszak, hiszen ezalatt az idő alatt vagy zárva voltunk vagy szűkített tanmenettel és kevesebb helyszínnel működünk!

Átsorolás, becsatlakozás másik csoportba, órára:
Ha valakinek a nyári szűkített órarendben nem maradt meg az eredeti csoportja (ilyenek tipikusan a Corvinos órák), ők minden további nélkül hasonló szintű Hölgyválaszos óráinkra jöhetnek (az adott szinten), nem kell bejelentkezni, csak meg kell jelenni az órán, a bérlet érvényes hiszen a tánciskolán belül helyszíntől függetlenül a bérletek átjárhatóak.

COVID19 intézkedések, órára járás szabályai:
A salsa táncoktatás egy olyan rendezvény, ahol idegen – azaz nagyrészt nem családi kötelékben levő – emberek, párban és párcserével egy légtérben táncolnak akár 20 – 30-as létszámban.
Nincs olyan, amit már eddig Győrfi Páltól ebben a témában ne tudtunk volna meg, de inkább ideírjuk mi is, kérünk mindenkit, hogy:
– egészségesen jöjjön órára
– valószínű már mindenkinek lapul kézfertőtlenítő a zsebében, táskájában, ha nincs használjátok azt, ami a tánciskolában van kitéve, de előtte mossatok kezet!
– azonban, ha mégis köhögni, tüsszenteni kell (pl. belenéztél a napba), akkor azt, ahogy annó a legkisebb ugrifüles mesében már megtanulhattuk: zsebkendőbe köhögj, tüsszents! (videó itt, 07:21-nél!)
– senkit sem kötelezünk maszk viselésre! Viselni természetesen lehet, ha valaki szeretné! Tartsuk tiszteletben egymás döntését.

Csatlakozás már meglévő tanfolyamainkhoz külsősöknek (más tánciskolából érkezőknek)!

Adott szintű csoportba való becsatlakozás:
– ha valaki a tánciskolánkra kíváncsi, szeretne egy órát megtekinteni akkor ezt minden további nélkül, költségmentesen megteheti, csak a bejáratnál az oktatónál jeleznie kell.
– elvünk az, hogy nálunk mindenkinek az ELSŐ ÓRA INGYENES, mind új tanulók, mind minket először kipróbálók részére. (érvényes a SalsaDiabólica által rendezett órákra!)
– más tánciskolában elkezdett illetve megszerzett tudással érkező friss tanulóinknak megadjuk a lehetőséget arra, hogy adott szintű csoportjaink közül valamelyikbe becsatlakozzanak. Ennek feltételei közül a legfontosabb, hogy az illető az adott csoport szintjénél több tudással kell rendelkezzen. A becsatlakozó tanuló többlet tudásával a meglévő csoportot ösztönzi a fejlődésre, ha alacsonyabb tudással rendelkezne akkor a csoportot fogná vissza míg felfejlődik. A megfelelő szintű csoport megtalálásában az adott csoport oktatóját bevonva közösen próbálják megtalálni az újonnan érkező táncosok szintjét. Amíg ezt nem sikerül kiválasztanunk, addig az illető részére az oktatás ingyenes. Ugyanis ha egy óra szintje, amit éppen kipróbál magasabb mint az Ő tudásszintje akkor lehet, hogy az óra közben már előfordulhat, hogy nem táncolhat (az oktató kérésére a csoport haladásának érdekében), és így anyagi veszteség nem éri.

Budapesti és vidéki csoportjainkba a becsatlakozás folyamatosan lehetséges!