Jelentkezem
a tanfolyamra!

Kizomba 4 alkalmas workshop: VEZETÉS-KÖVETÉS!

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!

Időpont: Hétfőnként, 20:00-kor

A teljes tanfolyam 4 alkalomból áll.

Csatlakozni lehet 2017.05.01 -én, amennyiben regisztrálsz a tanfolyamra!

Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))

Oktatók: Baráth Károly (Karesz) és Balázs Veronika (Vero)

Biztosan találkoztál már bulizás közben azzal az érzéssel, hogy valami nem stimmel a táncotokkal. Vezető és követő részről egyaránt érdekes téma ez. Vezető részről a tiszta információ átadás (hogy azt táncolja a partner, amit vezetsz Neki), követő részről a kapott információ érzékelése és az arra adott reakció (hogy azt táncold, amit a partner vezetett).
Ezen a Workshop-on ez a fő téma! Igyekszünk minél több információt átadni, majd átültetni a gyakorlatba is.
Ha finomítani szeretnél a tánctechnikádon, akkor mindenképp itt a helyed!!! Új ötletekkel szórakoztató a tanulás!
Táncpartner szükséges a megfelelő hatékonyság érdekében. A maximum létszám 40 fő, a regisztráció a Ti érdeketekben kötelező.

Egyéb információk: Ára: 7.000 Ft elővételben (helyszínen 8.500Ft) a 2017.04.03-05.08. időszakra! Elővétel módjai: készpénzzel (bármely óránkon), utalással vagy SZÉP kártyával 2017.03.31.-ig (a 31-én indított utalások még elővételnek számítanak)! Banki adatok az utaláshoz: SALSA DIABOLICA Kft CIB: 10701087-44229203-51100005 Megjegyzés rovatba kérném a regisztrációs számot és a lakcímet (és csak ezt) feltüntetni! Regisztrációs szám így néz ki: CD86-xxxx Valamint kérnék egy lakcímet is a számlázás miatt e-mailen is a rozso@salsadiabolica.hu-ra! Köszönöm! SZÉP kártyás fizetésről infó itt találsz: http://www.salsadiabolica.hu/tanciskola/arak/ vagy e-mail-ben tudunk küldeni, ha írsz a rozso@salsadiabolica.hu címre!

Áraink: Bérletvásárlás esetén 875 Ft / 60 perc, Napijeggyel 1100 Ft / 60 perc

 

 • Fizetési módok: A bérletet (napijegyet) a helyszínen készpézben lehet megvenni! Bankkártyával sajnos NEM lehet fizetni (mert a termeket béreljük, nem fix helyszínünk) SZÉP kártyával is lehet fizetni (előrefizetés) erről infót e-mail ben tudunk kérésre küldeni!
 • Bérleteink Budapesten: 5.000Ft-5×60, 9.500Ft – 10x60perc, 13.000Ft – 15x60perc salsa oktatásra szól! Napijegyek: 1.100Ft/60 perc! (vidéken az árak változhatnak)
 • Különféle workshopokat (mini tanfolyamokat) terveink szerint elég sűrűn indítunk (akár ígény szerint si) a legkülönfélébb stílusokban! Ha most nem találsz megfelelőt, kérjük térj vissza honlapunkra később!
 • A workshopokra (tanfolyamokra) mindenki jelentkezhet, aki teljesíti az adott tanfolyamra vonatkozó feltételeket (pl. ha kell táncos előképzettség stb) ezen feltételeket az egyes workshop kiírásoknál feltüntetjük!
 • A workshop (mini tanfolyam) az adott időpontban és helyszínen marad az előre kiirt időtartamban, de igény szerint tudjuk hosszabbítani!
 • Fő tevékenységünk a kubai salsa és a kubai táncok mellett két másik műfajjal is foglalkozunk: Zumba (infó itt) és az egyre népszerűbb Kizomba (infó itt)
 • Mit hozz magaddal? Mi kell az órára?
  – kényelmes váltócipő (lehetőleg sportcipő) esetleg kis törülköző, víz (bár a legtöbb termünknél van büfé!)
  – kedvet a tánchoz, a mozgáshoz