Áraink saját szervezésű tanfolyamainkon:

Bérletáraink Budapesten: 5.500Ft – 5×60 perc (érvényes: 5 hétig), 10.500Ft – 10x60perc (érvényes: 8 hétig), 14.000Ft – 15x60perc (érvényes: 11 hétig) salsa oktatásra szól!
A bérleten az időtartam 30 perces egységekre van felosztva (egy “bérletkocka” 30 perc), így a 60, 90 vagy 120 perces alkalmak (TANórák) is könnyen adminisztrálhatóak. A bérletek érvényessége mindig lehetővé tesz egy-két hiányzást! Tehát pl. egy 10.500 Ft-os 10 órás (10×60 perces) bérlet 120perces TANóra esetén 5 alkalomra, azaz 5×2 órás TANórára használható fel, normál esetben ez 5 egymást követő hét lenne, de ezt csak 8 héten belül kell megtenni, azaz lehet hiányozni a bérlet nem vész el! De ugyanez a bérlet 90perces TANóra esetén 6alkalom lejárását teszi lehetővé úgy, hogy a 7.alkalomra még marad rajta 30 percnyi felhasználható egység, ebben az esetben egy következő bérlet megvásárlásakor csak 60 percnyi egység vonódik le az új bérletből!
Napijegyek: 1.200Ft/60 perc!
(Székesfehérvári tanfolyamainkon a napijegy 1.700Ft / 90 perc és 5.300Ft / 4*90perces bérlet)
A tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával.
(a bérlet érvényessége a megvásárolt alkalmak  számától függ, ezalatt kell / lehet lejárni. Az nyári tanítási szünet, állami ünnepek nem számítanak bele a felhasználás időszakába, azaz ezen alkalmakkal hosszabbodik a lejárhatóság időtartama)

Fizetési módok:
– készpénz (bármelyik óránk előtt lehetséges az órák helyszínén a tanároknál)
– SZEP kártyás előre fizetés
(infók lsd. lejjebb OTP, MKB és K&H kártya szabadidő alzseb)

SZÉP (Széchenyi Pihenőkártya) felhasználása bérlet vásárlásra!

Mindhárom (OTP, MKB és K&H) SZÉP kártyát fel lehet nálunk használni!
A Salsa Diabólica tánciskolát működtető Salsaddict kft szerződött le a szabadidő eltöltéséhez kapcsolódó elektronikus utalványok elfogadására.

Melyik fajta szolgáltatásra lehet felhasználni?
-szabadidő szolgáltatás
(szálláshely szolgáltatásra NEM – sajnos nem, nem vagyunk hotel)
(vendéglátás szolgáltatásra NEM – sajnos nem, nem vagyunk étterem)

Mire használhatod fel?
– Bérletvásárlásra, salsa7vége és tábor egy részének kifizetésére!

Hogy történik a fizetés?

OTP SZEP kártyás fizetés menete

1.) Az OTP SZEP kártya tulajdonosok saját webfelületet kapnak a SZEP kártyához ezen keresztül tudják az alábbi cégadatok alapján előre átutalni a kívánt összeget!
(legutoljára ismert link az utaláshoz itt: https://magan.szepkartya.otpportalok.hu/bejelentkezes/)
Cégadatok akinek utalni kell:  Salsadiabolica (1083 Budapest Práter utca 52)  Alszámlák: SZABADIDŐ (csak erről tudjuk elfogadni az utalást)

Utaláskor a megjegyzés rovatba kérjük beírni
– bérletvásárlás esetén: BÉRLET és egy lakcímet (és CSAK EZEKET, ne legyen benne, hogy salsa bérlet vagy bármi más,csak BÉRLET és a lakcím, különben nem tudjuk elfogadni!)
– workshop, tanfolyam esetén: regisztrációs számo(ka)t (regisztrációkor kapott piros szám) és egy lakcímet (és CSAK EZEKET, ne legyen benne más szöveg ,különben nem tudjuk elfogadni!)

Utalandó összeg: az utalandó összeg kerek összeg KELL legyen (100, 500Ft vagy 1.000Ft-ra végződnek), az áraink is így vannak meghatározva!

2.) Az elutalásról kapott igazolást kérjük kinyomtatni, aláírva és címet ráírva az órán leadni, melyért cserébe a tanárok adják az adott összegű bérletet!

3.) Valamint az elutalásról kapott igazolást kérjük elküldeni e-mailben a szep@salsadiabolica.hu címre!
FONTOS: A lakcím a számla adminisztráció miatt kell! A lakcímet kérjük e-mailben is elküldeni, ha a megjegyzés rovatban nem lehetett feltüntetni!

MKB SZEP kártya, előrefizetéssel lehetséges!

1.) Az előrefizetést nekünk mint tánciskolának kell engedélyeznie, ehhez az alábbi adatokat kell elküldeni e-mailben a szep@salsadiabolica.hu címre!

Kártyabirtokos azonosítószáma :
Ügyfél neve :
Lakcím:

2.) Ezután mi az engedélyezést megcsináljuk, a kapott e-mailre válaszul küldünk egy  kódot ami alapján az előreutalás megtörténhet!
(Az előreutalás legutolsó ismereteink szerint erről az MKB oldalról lehetséges (klikk ide))
Csak szabadidő alszámláról tudunk pénzt elfogadni!
Utalandó összeg: az utalandó összeg kerek összeg KELL legyen (100, 500Ft vagy 1.000Ft-ra végződnek), az áraink is így vannak meghatározva!

3.) Az elutalásról kapott igazolást (ez egy e-mail) kérjük kinyomtatni, aláírva és címet ráírva az órán leadni, melyért cserébe a tanárok adják az adott összegű bérletet!

4.) Valamint az elutalásról kapott igazolást kérjük elküldeni e-mailben a szep@salsadiabolica.hu címre!
FONTOS: A lakcím a számla adminisztráció miatt kell!

Tájékoztatásul az elfogadóhelyi adatok:
Elfogadóhely azonosító:     121707
Elfogadóhely neve:     SALSA DIABÓLICA TÁNCISKOLA
Adószám:     23543019-1-42
Cím:     1061 Budapest, Paulay 41.

K&H SZEP kártyás fizetés telefonon!

Részletes leírás az előlegfizetésről a K&H SZÉP Kártya előlegfizetési tájékoztató segédlet kártyabirtokosoknak dokumentumban található

Előleg fizetés folyamata (röviden):
– a K&H SZÉP kártyarendszer kártyabirtokosi felületén lehetőség van fizetési tranzakció kezdeményezésére egy adott elfogadóhely számára
– a tranzakciót a kártyabirtokos az elfogadóhely azonosítójának megadásával tudja kezdeményezni (SalsaDiabolica /  SALSADDICT Kft azonosítója 84012890)
– a fizetési művelet során az elfogadóhely azonosítója mellett a terhelendő alszámla és a fizetés összegét kell megadni (csak Szabadidő alszámlát tudunk elfogadni)
– a fizetés jóváhagyása után a tranzakció azonnal megtörténik, helyesbítésre nincs lehetőség

A szep@salsadiabolica.hu-ra e-mailben a tranzakció után kérném az alábbi adatokat!

Kártyaszám UTOLSÓ négy jegye:
Ügyfél neve :
Lakcím:
Tranzakció azonosító:
(ezek nagyon fontos adatok, mert a KH rendszerében nagyon nehéz azonosítani honnan jön a pénz!)

Ezt a tánciskola jóváhagyja egy válasz e-mailen, amit ki kell nyomtatni és az órán aláírva le kell adni,ezért cserébe adják tanárok az adott összegű bérletet!