Salsa (kezdő) és Bachta gyakorló est! (2020.03.07.)

Néha érezhettétek már, hogy amit tanultatok SALSA és BACHATA órán az következő alkalomra már egy kicsit feledésbe merült, megkopott. “Rendes” salsa buliba pedig még nem mertek lemenni, mert ott már mindenki “profi”.
Rátok és az ilyen esetekre gondolva döntöttünk úgy, hogy a fenti időpontban gyakorló estét, majd utána bulit szervezünk nektek.
A gyakorló este lényege, hogy az est első felében tanári felügyelet mellett gyakorolhattok, lehet kérdezni, ha valamelyik figurával lépéssel gond van, ha egyéb kérdés van azt is megválaszolják az oktatók.
Utána 23:00-ig folyamatosan megy a zene mint egy buliban ( a zenék tempója ehhez a tánctudáshoz van mérve).
Mindenkit várunk szeretettel aki tanári segítséggel szeretne ismételni!

Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))
A belépő ára egész estére érvényes Salsa Diabólicás bérlettel 60 percnyi bérletkocka, bérlettel nem rendelkezőknek 1.300 Ft, a belépő mindkét táncra egyaránt érvényes!
Fizetni lehet tehát: KP-ben vagy Diabólicás bérlettel, melyen van 60 percnyi hely (bérletvásárlás gyakorló esten NEM lehetséges!)

Salsa Gyakorló est: 19:00-21:00- ig (kezdő szinteknek ajánlott)
utána buli: 21:00-23:00-ig | Tanárok és buli felelősök: Gery, Dóri

Bachata Gyakorló est: 20:00-21:30- ig (minden szintnek ajánlott, alaplépések ismerete szükséges)
utána buli: 21:30-23:00-ig | Tanárok és buli felelősök: Jani, Betti


Fontos:
-A gyakorló estre a belépő megfizetését egy karszalag felhelyezésével adminisztrálják! Tehát a gyakorló esten a salsa és bachata terembe karszalag viselése kötelező, mely a tanárok által ellenőrizhető! Akin nincs karszalag, azt jogukban áll a recepcióra kiküldeni!
-A terem kapacitása véges, a későn érkezők számoljanak a NEM bejutás eshetőségével!
-A beléptetés egyszerre sok érkező esetén időigényes, a kényelmes beléptetés érdekében beengedés a salsára 18:30-18:55, bachatára 19:30-19:55!