Kérlek nézz rá erre az oldalra minél többször a táborig és a tábor alatt is! A legfrissebb infókat osztjuk meg itt! Utolsó módosítás 2021.08.17. 09:30

Minden, amit a 2021-es XVIII.Salsa Diabólica táborról tudni érdemes a résztvevőknek!

Tipp: Van hogy változtatni kell a terem beosztáson, ha egy órát nem találsz az adott teremben, akkor javasoljuk nézz be gyorsan a többibe, mind a 4 terem nagyon közel van egymáshoz!

Reggeli 07:00-10:00
Ebéd 12:30-14:30
Vacsora 18:00-20:00

Salsa csoportok kezdése:
1. turnus 10:00-11:30 és 19:30-20:30
2. turnus 11:30-13:00 és 20:30-21:30

Ha a táborban olyan gondod van , mely a tánciskolára tartozhat, akkor kereshetsz bátran a következő elérhetőségeken (DE a hotel recepció dolga pl. nincs wc papír vagy ágyneműt kellene cserélni, emiatt a hotelben szólj kérlek):

Rodek Zsolt (Rozso)
messenger: https://www.facebook.com/rodek.zsolt
Telefon: +36 209 378 013

Emailt NEM nagyon tudok olvasni a tábor alatt!

A tábor helyszíne: Hotel Hungária és Hotel Európa (8600 Siófok, Petőfi sétány13-15.) ( http://hcseurope.hu/hu/ ) a két hotel egy cég, tehát úgy érdemes értelmezni, hogy van egy hotelünk, aminek 2 épülete van, mondjuk a főépület az Európa a mellék épület pedig a Hungária. Mindkettő tökéletesen egyforma színvonalú és felszereltségű, az Európa 12 emeletes a Hungária 6, ennyi a különbség!
További szállás: Hotel Lido ( http://siofok-hotel.com/ ) Érdemes a szálloda honlapját áttanulmányozni! Az összes hotelbe érkezőkre és hotelre igaz:
Érkezés augusztus
16án 14:00-tól (regisztráció), szobák elfoglalása 16:00-tól, első étkezés vacsora
hosszú hétvégére érkezőknek 19-én 14:00-tól lehet érkezni és beregisztrálni a táborba, 16:00-tól lehet szobát átvenni!
Távozás augusztus 2
2én 10:00-ig! (utolsó étkezés reggeli)
Idegenforgalmi helyben fizetendő 400Ft.-/éjszaka!

Ingyen WIFI a hotel halljában van!
Minden szobában van fürdőszoba, TV, hűtő (kicsi)!

Salsa Diabolica shop nyitva minden délután!
14:45-17:15 között, ha van kedved addig is online csemegézni a termékekből ide kattintva megteheted!

Regisztráció:
Augusztus 16-án és 19-én érkezőknek a regisztráció 14:00-19:00 között lesz!

19óra után (vagy más napon) érkezők az EURÓPA Hotel recepciójára kell menjenek, ott ellenőrzik a védettségit, kapsz karszalagot és szobakulcsot is illetve, ha a hotel Hungáriában lenne a szobád azt a kulcsot majd a Hungária hotelben veheted át. Az ajándékot délután a SHOPban kaphatod majd meg, táncoláshoz pedig karszalagot az a tanár fog adni, amelyik órára majd mész (ezt előre levélben leegyeztettük)

15% kedvezmény a tábor ideje alatt a tábor lakóinak (karszalagod bemutatásával) a Siófoki Johhny’s bistróba! 150m-re a tábor helyszínétől a Petőfi sétány elején!

Augusztus 19.-én az esti buliban fellép a MAI RUMBA együttes!

– A szobához jár törülköző, de csak tisztálkodáshoz, strandoláshoz mindenki hozzon magával a szobában található nem vihető le! De javasoljuk, hogy akár a hotel által adott törülköző mellé nyugodtan hozz egy sajátot is, 7 nap nagy idő!
– Hozz magaddal esetleg füldugót is arra az esetre, ha a szobatárs hangosan aludna vagy a környékbeli disco zenéje zavarna, közel vagyunk a bulinegyedhez és a Siófoki beach-hez!
– Remélhetőleg jó időnk lesz, ezért akinek van ventillátora érdemes lehozni! De esőkabátot vész esetére mindenképpen, mert a termek között szabadtéren kell átmászkálni, még ha csak 30 métert is!
– A hotelnek saját 20 m-es medencéje van!
– Bármely szálláson is laksz a bázis a Hotel Európa és Hungária területe mely egy zárt 250 m-es partszakaszú Balaton parti rész. Csak mi jöhetünk be karszalaggal, amit minden hotelbe belépéskor a recepción kérés nélkül kérjük felmutatni! A saját érdekünkben, hogy idegenek ne tudjanak a mi kis strandunkon napozni!
– Nyugágyak, napernyők INGYEN használhatóak! Kérésünk vigyázzatok rájuk, mert kár esetén ki kell fizetni! Illetve ne stoppoljunk egész nap 1 óra napozásért egy nyugágyat!
– A két hotel között a nagy rendezvényterem hátuljánál van egy kis közért üdítő, rágcsa baráti áron kapható, de a közeli Petőfi sétányon bármit meg lehet venni!

Minden szobához 1, azaz egy darab kulcs jár. Ez házaspárok esetén, akik zömmel együtt mozognak kevésbé fontos, de olyan szobákban, ahol 2 vagy 3 idegen kerül össze mindenképpen figyeljetek arra, hogy a szobába bejutás érdekében a kulcsot adjátok le a szobából kilépés után a RECEPCIÓN! A szobatársak így ott fogják keresni a kulcsot abban az esetben, ha a szoba zárva lenne! A recepció úgyis csak annak adhatja oda a kulcsot, aki abban a szobában lakik! A kulcs tehát 2 helyen lehet tartósan a szobában vagy a recepción. Igen rövid ideig valakinek a zsebében, amíg lejut a szobából a recepcióra, vagy vissza. Amit még javaslunk olyan szobatársak esetén, akik idegenként kerülnek össze, hogy a bemutatkozás után rögtön egy telefonszámcserével biztosítsátok egymás fellelhetőségét abban az esetben, ha valaki mégis magánál tartaná az egyetlen kulcsot! Ha valakihez később érkezik meg a szobatársa mindenképpen lényeges, hogy a szobakulcs lehetőleg a recepción legyen fellelhető.

Belépés a tábor területére: ez a Hotel Európa és Hungária recepciójánál történik, ha másik szálláson laksz vagy csak kiugrottál kajáért vagy sétálni és jössz be a tábor területére, minden belépéskor kérünk MINDENKIT, hogy szó nélkül mutassa meg a tábori karszalagját ezzel nem titeket akarunk zaklatni, hanem a tábor területére besurranni vágyó esetleges illuminált turistákat szeretnénk kiszűrni!

Mindenki alanyi jogon CSAK a saját salsa óráin vehet részt. Természetesen a sajátjánál alacsonyabb szintű órákra is beállhat a nemek kiegyenlítése céljából, HA az órát vezető oktatót erről előtte megkérdezte és az erre engedélyt adott. Egyetlen csoportban sem egyenlő a fiú / lány arány, így néhány főnek biztosan lesz alkalma élni a lehetőséggel. Mivel a 7+1 csoportba való bontást leginkább a termek mérete indokolta, ezért ha párban szeretnétek beállni, nem mindig lesz rá lehetőség. Minden esetben a foglalkozás vezető oktatója jogosult eldönteni, hogy beengedi-e a jelentkezőket vagy sem.

Kérünk Benneteket, hogy az oktatók döntéseik / kéréseit tartsátok tiszteletben!

Ezzel tudunk Titeket is megóvni tőle, hogy túlzsúfolt csoportokban élvezhetetlenné váljanak a táncórák.

A tábor teljes időtartamára vonatkozóan vendégek fogadása csak a Hoteleken kívül megengedett (strand, kerthelység stb.). Az esti bulik is zártkörűek, a táborban résztvevő közel 450 főnek van fenntartva a lehetőség a partyzásra! Az esti bulikon a tánctér kapacitása is meglehetősen véges, így ezen szigorú megkötésünk a táborban résztvevők érdekeit szolgálja. A részvételi díj tartalmazza a jogot az esti bulin való táncoláshoz, szeretnénk ezt a lehetőséget nem elvenni tőletek, akik ezért fizettetek.

A szervezők jogosultak minden olyan személyt ellenőrizni és esetlegesen távozásra kérni, akik nem rendelkeznek érvényes karszalaggal.