Árak.

A 2019-es nyári táborunkra ugyan már lehet jelentkezni, de egyenlőre csak várólistára! Ez azonban ne keserítsen el, mert innen még nagyon jó eséllyel lehet bekerülni a táborba!

És nemcsak azért mert még rengeteg idő van hátra, hanem mert újabb szobák szabadulhatnak fel mind a Német mind a Szlovák csoportoktól, akik egyenlőre egy fix kontingenssel rendelkeznek amit január elejéig árulhatnak. Illetve tárgyalásban vagyunk a szomszédos hasonló minőségű hotellel is újabb szobák foglalásának tárgyában! Szóval kérlek, ha jöveteled szándéka komoly mindenképpen regisztrálj, de regisztrációd egyenlőre csak a várólistára szól!

KP fizetés menete: regisztráció után, kapsz egy regisztrációs e-mailt, ezt ki kell nyomtatni, majd ezzel a regisztrációs lappal megtörténhet a fizetés a salsa órákon!

Utalásos, SZÉP kártyás fizetés vagy egyéb gond esetén írj a tabor@salsadiabolica.hu címre vagy hívd a 06209 378 013-at (Rozso)!

Gyermek kedvezmények (családi nyaralás is lehetséges): 12 éves korig a 2 ágyas szobában pótágyon tudunk gyermeket elszállásolni vagy 2 gyermekes családoknak elhelyezés a készlet erejéig 4 ágyas apartmanokban! 0-4,99 éves korig a gyermek ingyenes, ha szülőkkel egy ágyban vagy gyerekágyban alszik!