• 14.Salsa-Zumba-Kizomba tábor

  Sajnos minden hely elfogyott! Jövőre szeretettel látunk!

  Tábori órarendTábori program
 • Gyermekkel jönnél?

  Játszóház van a hotelben (Ezüstpart), nyitva tartása 10.00 – 12.00 és 14.00 18.00-ig. Ez időpontban szakképzett óvónő foglalkozik a gyerekekkel (a nyitva tartását igyekszünk a lehető legjobban a tábor programjához igazítani) A zumba és nyújtás órákon a gyermekek is részt vehetnek, ha tudják követni az óra menetét! Ezen kívül napi 1 óra táncoktatást i startunk külön a gyermekeknek. 14 év feletti “gyermekek” akár a felnőtt órákon is részt vehetnek!

  A szállásnál a gyermekes családok részére összenyitható szobák és családi szint kialakításával igyekszünk megteremteni egy tánctáborhoz képest megteremthető nyugalmat!

  Tábori órarendTábori program
 • Teljesen kezdő táncos vagy?

  Jöhetsz bátran a táborba Te is, mert a 12 oktatási szint közül lesz egy olyanoknak is, akik a táborban teszik meg első salsa lépéseiket.

  Tábori órarendTábori program

Programok

Mindennapi programunk a táborban:
napi 2,5 óra salsa oktatás | napi 2 x 1 óra ZUMBA | napi 2 x 2 óra fakultatív óra | napi 1 óra stretching | 6 óra Kizomba | napi 3 x étkezés

Csomagok

A 8 nap / 7 éjszakás csomag mellett 10 nap / 9 éjszakás és 5 nap / 4 éjszakás csomag is elérhető! Minden csomagunk tartalmazza a szállást, a napi 3x svédasztalos étkezést, a tánc órákat, a bulikat és egy ajándék csomagot!

Helyszín

A tábor helyszíne a Balaton partján fekvő, frissen felújított szobákkal és óriási táncterekkel rendelkező Hotel Ezüstpart Siófokon! Összesen közel 2.400 m2 tánctér áll rendelkezésünkre, ráadásul a szálloda wellness részlege a szaunák mellett saját 25m-es úszómedencével is rendelkezik!

0HÉT0NAP0ÓRA0PERC0M.PERC

Ez lesz a 14. táborunk, hogy van benne tapasztalatunk, az nem kétséges, az eddig 13 tábor sikerét 6210 résztvevő is igazolhatja. A táborokban eddig 1095 órányi salsa oktatás volt, 253 órányi fakultatív óra, 88 zumba óra, 46 stretching óra volt, és legalább 400 órányi salsa partyban táncolhattak a résztvevők. A 14. táborunkban is 24 fős tanári gárda oktat, 12 különböző tudásszintű csoportnak! Mindenki a tudásszintjének megfelelő csoportba kerül így a tanulási sebesség optimális.  A bulikban 4 DJ szolgáltatja a zenét!

Vidám hangulat
Medencés party
Nemzetközi tábor
Salsa és Kizomba partyk
Változatos órarend

Ha kérdésed van írj nekünk!

0 + 7 = ?