Salsa workshopok

Újdonságaink, amiket szeptembertől Te is kipróbálhatsz! Ha többet szeretnél megtudni az adott workshopról, kattints a Jelentkezés linkre.

Salsa Show Style 4 alkalmas workshop (középhaladó szinttől)

Ezt a workshopot elsősorban középhaladó, haladós diákoknak ajánljuk! Itt alkalmatok lesz a a salsa tudásotok olyan irányú fejlesztésére, mellyel nem minden nap találkozhattok. Salsa, hiphop, reggaeton, salsa show elemeket tanulhattok szólóban és párban is, olyan zenékre, amik igazán megmozgatnak. A workshop 4×120 perces alaklomból áll! Egy kis ízelítő a következő linken: https://youtu.be/gFXsoSHVCj4

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!

Salsa NEW Style 4 alkalmas workshop (minden szintnek)

A workshopnak nincsen szintbesorolása, mindenki jöhet és kipróbálhatja magát. Kezdő és haladó táncosokat egyaránt várunk! A workshopon lehetőségetek nyílik különböző táncstílusok kipróbálására, elsajátítására, vegyítve azokat a kubai salsával. Pörgős, bulis óráknak nézünk elébe. Pár nem szükséges, a sorokat szólóban táncoljuk. Egy kis ízelítő a következő linken: https://youtu.be/3q1KszIzqjo (természetesen az órán lassabb zenékre is táncolunk)

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!

Salsa EXTRA workshop haladóknak!

Workshop haladó salsásoknak! Négy alkalmas Salsa Extra workshopunkat haladó diákjainknak ajánljuk (haladó 1 szinttől), ahol olyan stílus elemekkel – díszítésekkel, döntésekkel, forgásokkal, vezetés- és követéstechnikai elemekkel, és egyéb látványelemekkel – bővítjük kelléktárukat, amivel szebbé, érdekesebbé és látványosabbá varázsolhatják saját és a partnerük táncát. A tanfolyamot Gery és Dóri, a Salsa Diabólica oktatói tartják, akik évek óta haladó szintű órák vezetésével és számtalan fellépéssel ápolják a kubai salsa hagyományait hazánkban.

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!

Afro elemek, ritmikak Timbá-ban 6 alkalmas workshop haladóknak!

A workshop folyamán átnézünk jó néhány afro kubai táncot (orisha-k alap lépeséit, stílusait, rumba guaguanco es rumba columbia lépéseket, stb.), ritmikákat, amelyeket igyekszünk aztán a bulikban is megszokott salsa/timba zenékre táncolni. A cél az lenne, hogy ezen lépéseket – ha a zene megkívánja – le is tudjuk táncolni majd párban.
A másik jellegzetesség az lesz, hogy az egyes lépéseket ritmikákat mind a fiúk mind a lányok közösen nézik át, persze a cél az, hogy a buliban mindenki tancolja a saját neméhez tartozó táncot, de a workshopon mindenki megismerkedik mind a fiú, mind a lány lépésekkel!

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!