Salsa KÖZÉPHALADÓ 1-es szintű INTENZÍV tanfolyam július végén!

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Dátum: 1 hét (4×2 óra) 2019.07.29-08.01.
Időpont: Hétfőtől csütörtökig 20.00-22.00 között!
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Varga Tamás (Tom) és Fűr-Czotter Enikő (Enikő)

Ha a nyáron felturbóznád picit a salsa tudásodat, és elérted a középhaladó 1-es szint elejét, akkor itt a remek lehetőség!
Tánctudás kell? Igen: kezdő 2-es szintig a teljes tananyag ismerete szükséges (tanmenetünkből tudsz tájékozódni, klikk ide). Ha ezeket a lépéseket ismered (vagy egy ismétlés után beugrik), akkor a tanfolyamon részt vehetsz, ha még nem akkor ez a tanfolyam sajnos nem neked való!

Nincs párom! Partner nem szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével tanítunk! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!)

Ruházat: Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt ajánljuk! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes táncolásra alkalmas ruha! A papucs viszont kifejezetten NEM javallott!

Mennyibe kerül elővételben? Az egy hét (2019.07.29-08.01.) 8.000Ft.( fix 4 alkalmas időszak!).
A megvásárolt bérlet adott időszakra és tanfolyamra szól, a kihagyott órákat nem lehet pótolni és az árát sem áll módunkban visszafizetni!

Hogyan fizethetsz? Utalás, SZÉP kártya előrefizetés, KP! (Salsa Diabólicás bérlet erre a workshopra NEM érvényes!)

Helyben lehetséges a befizetés? Amennyiben még van hely a tanfolyamra természetesen igen, de ebben az esetben a fizetés csak KP-ben lehetséges és az ár drágább!

Tetszik regisztrálok! Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt is!