Kezdő1-es szintű intenzív salsa tanfolyam július végén!

Jelentkezni lehet itt! Jelentkezni lehet itt! Jelentkezni lehet itt! 

Dátum: 2018.07.30-08.02. (4 nap)
Időpont: Hétfőtől csütörtökig 20.00-22.00 között!
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Varga Tamás (Tom) és Fűr-Czotter Enikő (Enikő)

Ha a nyáron felturbóznád picit a salsa tudásodat, és az alaplépéseken már túl vagy (azaz nálunk a tánciskolában kezdő 1-es szint elején táncolsz), akkor itt a remek lehetőség!
Tánctudás kell? Igen: salsa alaplépések, vamos abajo, exhibela, di le que no, enchufla! Ha ezeket a lépéseket ismered, akkor a tanfolyamon részt vehetsz, ha még nem akkor a teljesen kezdő salsa tanfolyamunkat ajánljuk!

Nincs párom! Partner nem szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével tanítunk! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!)

Ruházat: Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt ajánljuk! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes táncolásra alkalmas ruha! A papucs viszont kifejezetten NEM javallott!

Mennyibe kerül? Elővételben az ár 7.000Ft (2018.07.30-08.02., fix 4 alkalmas időszak!). A tananyaga a kezdő 1-es tudásszínt elejére épül.
A megvásárolt bérlet adott időszakra és tanfolyamra szól, a kihagyott órákat nem lehet pótolni és az árát sem áll módunkban visszafizetni!

Hogyan fizethetek? Utalással, SZÉP kártyával vagy KP-ben. (Salsa Diabólicás bérlet erre a workshopra NEM érvényes!)