Salsa Kezdő 1 szintű INTENZÍV tanfolyam hétvégén! (Az alapokon túl)

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Amennyiben már túl vagy az alaplépéseken (dilue que no, vacila, enchufla) és kicsit felturbóznád illetve elmélyítenéd a salsa tudásodat további figurákkal, akkor várunk szeretettel a ezen a tanfolyamunkon:
Szombat és vasárnap 5-5 órában tanítunk további figurákat, hogy még virtuózabb lehess a partykon. Természetesen a tanfolyam végeztével, ha van kedved tudásodat tovább gyarapíthatod már meglévő csoportjainkban hétköznap esténként!

Időpont: 2023.06.17-18.
Időbeosztás: Szombat és Vasárnap 09:30-11:30 (2óra). 11:50-13:20 (1,5óra), 13:30-15:00 (1,5óra)
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Oktatók: Peti, Juli és Zsani

Követelmény: a Salsa Diabólica tanmenete szerint (ide klikkelve elérhető) legalább kezdő 0-ás tudásszinttel rendelkezik.

Ára(k) elővételben:
A 2×5 óra csak 11.500Ft, fizetési lehetőségek elővételben: készpénzzel, utalással vagy SZÉP kártyával Június 11. 24:00ig!
(Június 11. utáni jelentkezés és befizetés esetén: Helyszínen váltott bérlet ára 13.500Ft.-)

Nincs párom! Partner nem szükséges (az órára jöhetsz egyedül is), folyamatos párcserével tanítunk! (aki nem szeretne partnert cserélni nem kötelezzük rá, de kérjük jelezze az oktatónak!)Ruházat: Váltócipő kötelező! Váltócipőnek a sportcipőt ajánljuk! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes táncolásra alkalmas ruha! A papucs viszont kifejezetten NEM javallott!

Hogyan fizethetsz? Utalás, SZÉP kártya előrefizetés, KP!

Helyben lehetséges a befizetés? Amennyiben még van hely a tanfolyamra természetesen igen, de ebben az esetben a fizetés csak KP-ben lehetséges és az ár drágább!