REGGAETON tanfolyam kezdőknek és haladóknak (is)! Második menet!

Jelentkezni lehet a workshop-ra itt!

A lelkesedésre való tekintettel újabb 4 alkalom! 2019.10.09-30.
Időpont: Szerdánként, 18:30-20:00
Első alkalom: 2019.10.09. 18:30 (90 perces óra)

Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))

Oktatók: Kovács Attila (Atesz)

Szeretnél reggaeton zenékre is táncolni a bulikban? Ha van kedved egy kis pörgéshez és lazuláshoz, akkor várunk sok szeretettel a reggaeton workshopunkon! A megszerzett tudást a salsa partikon is kamatoztathatod, mert egyre több zenében megjelennek reggaeton betétek. Ez a tanfolyam minden táncosnak szól, tudásszinttől függetlenül, egészen a kezdőtől a haladóig! Amennyiben még nem táncoltál reggaeton-t, akkor most éppen itt az ideje belekezdeni! Ha már tanultál ilyet, akkor Te is tudod, hogy a technikai részletekre mindig ráfér egy kis gyakorlás. Emellett mindig vannak új mozdulatok, elemek, amikkel színesítheted, díszítheted, bővítheted a tudásod! A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! Partner egyáltalán NEM szükséges!
Az órák nem épülnek egymásra, így nem tudsz lemaradni az ”előző” órákon tanultakról. Ami garantált: sok izoláció, pörgős zenék, és 1-2 rövidebb mozdulatsor, amit akár egy buliban is kedvedre táncolhatsz.

Ha kérdésed van, írj az atesz@salsadiabolica.hu címre!