Nyitva vagyunk szinte egész nyáron!

Meddig vagyunk nyitva nyáron?
A jelenlegi órarend szerint 2020.08.06. (órarend elérhető itt!)
Az augusztusi szünet után az első szeptemberi tanítási nap (nyitás): 2020.szeptember eleje!

Az órákon való részvétel feltételei:
Nincs olyan, amit már eddig Győrfi Páltól ebben a témában ne tudtunk volna meg, de inkább ideírjuk mi is, kérünk mindenkit, hogy:
– egészségesen jöjjön órára
– valószínű már mindenkinek lapul kézfertőtlenítő a zsebében, táskájában, ha nincs használjátok azt, ami a tánciskolában van kitéve, de előtte mossatok kezet!
– habár az óra alatt úgyis megfogjátok egymást, de egyenlőre érkezéskor kerüljétek a pusziszkodást és ölelkezést!
– azonban, ha mégis köhögni, tüsszenteni kell (pl. belenéztél a napba), akkor azt, ahogy annó a legkisebb ugrifüles mesében már megtanulhattuk: zsebkendőbe köhögj, tüsszents! (videó itt, 07:21-nél!)

Bérletek és érvényességük:
Mivel nem mindenki tud visszatérni hozzánk a nyáron és a tánciskola is csak szűkebb körben tud tanfolyamokat folytatni így a bérletek érvényessége a szeptemberi kezdésig eltolódik. Azaz a bérlet érvényességébe nem számít bele a március 11-től szeptember 7-ig tartó időszak, hiszen ezalatt az idő alatt vagy zárva voltunk vagy szűkített tanmenettel és kevesebb helyszínnel működünk!

Átsorolás, becsatlakozás másik csoportba, órára:
Ha valakinek a nyári szűkített órarendben nem maradt meg az eredeti csoportja (ilyenek tipikusan a Corvinos órák), ők minden további nélkül hasonló szintű Hölgyválaszos óráinkra jöhetnek (az adott szinten), nem kell bejelentkezni, csak meg kell jelenni az órán, a bérlet érvényes hiszen a tánciskolán belül helyszíntől függetlenül a bérletek átjárhatóak.