Koncert: Mai Rumba nagykoncert, videoklip premier és salsa buli

Időpont: 2022. DECEMBER 1., CSÜTÖRTÖK, 21:00–1:30

Helyszín: Metro Club Theatre –  (Dohány utca 22, Budapest, Hungary)
Jegyek: www.facebook.com/SalsaLoversHU

A Mai Rumba együttes eddig soha nem látott felállásban, fúvósokkal kiegészülve áll színpadra, és a tőlük megszokott lendülettel és profizmussal játsszák majd a talpalávalót. Készülj egy igazi nagy salsa bulira, ahol az összes zenét végigtáncolod! A bulin debütál a Mai Rumba együttes videoklipje, amit nyár végén forgattak a Fuego! című slágerjükre.
Érdemes korán érkezz, mert a buli létszámkorlátos.
A bulira jegyek csak a helyszínen válthatók a buli ideje alatt. Salsa Diabólicás diákoknak a belépőjegy kedvezményesen 2500,- Ft, ehhez be kell mutatni a Salsa Diabólicás bérlelet és egy fényképes igazolványt. (A belépő egyébként A belépő 3500 Ft.)
Program:
– salsa warmup: 21.00 – 22.30 – DJ Dee
– koncert: 22.30 – 23.45
– további ereszdelahajam: 23.45-01.30 – DJ Greg
Zene: DJ Dee, DJ Greg, az előtérben bachata szól.
A helyszín a salsa táncosok által jól ismert Metro Klub, ahol bőséges tér és egyedülálló hangtechnika szolgálja a felhőtlen szórakozást.
A helyszín az Astoria közelében található, ezért tömegközlekedéssel, éjszakai járatokkal bőven ellátott. Parkolásért 10 óráig fizetni kell, ezért érdemes már nyitásra jönnöd, ha kocsival jössz, mert akkor még akad a környéken szabad parkolóhely.
A helyszínen bár és ruhatár áll rendelkezésre.

<EN>
Mai Rumba live salsa concert & videoclip premier in downtown Budapest. Prepare for a night when you’ll dance to all songs! Mai Rumba will perform in a so far never seen setup accompanied by a brass section! This event is also a premier for their video clip for their song Fuego! Salsa party with DJ Greg before and after the concert, bachata music in the lounge area.
<ES>
Concierto de salsa en vivo Mai Rumba y estreno de videoclip en el centro de Budapest. ¡Prepárate para una noche en la que bailarás todas las canciones! ¡Mai Rumba actuará en un montaje nunca visto hasta ahora acompañado de una sección de metales! ¡Este evento también es un estreno para su videoclip de su canción Fuego! Fiesta de salsa con DJ Greg antes y después del concierto, música bachata en el salón.
<UA>
Живий концерт сальси та прем’єра відеокліпу Mai Rumba в центрі Будапешта. Готуйтеся до ночі, коли ви будете танцювати під усі пісні! Сальса-вечірка з DJ Gregom до і після концерту, музика бачата в лаунж-зоні. Для сальсистів з України вхід вільний!
A bulin való részvétellel a résztvevő:
– elfogadja, hogy a rendezvényen kép és hangfelvétel készülhet, melyen való szerepléshez a hozzájárulását adja;
– elfogadja, hogy a rendezvény területére italt bevinni nem szabad, s elfogadja, hogy ezt a bejáratnál ellenőrzik;
– vállalja, hogy az értékeit a ruhatárban helyezi el, amennyiben ezeket mégis magánál tartja, elfogadja, hogy azokért a helyszín és a szervezők felelősséget nem vállalnak;
– vállalja, hogy a belépéskor kapott karszalagot a távozás pillanatáig magán tartja;
– kijelenti, hogy elfogadja és betartja a helyszín házirendjét.