Kubai Fieszta a siófoki Plázson, belépés INGYENES!

Lemaradtál a nyári táborról hely vagy idő hiányában? De azért belekóstolnál picit! Akkor íme a remek lehetőség:
Időpont:  2018. augusztus 22., 21:00–2:00
Helyszín:  Plázs Siófok Official  (Petőfi sétány 3, Siófok, 8600)
Az eseményre a belépés ingyenes!

A Sabor D’Calle először látogat el Magyarországra és azzal a kifejezett céllal indultak el Kubából, hogy elhozzák a világ minden tájára és így most Magyarországra is Santiago de Cuba tradicionális táncait, egy teljesen új horizontot nyitva a kubai kultúra és ezen belül a szigetország keleti részének hamisíthatatlan stílusjegyeit. Santago de Cuba a karib térség egyik legbarátságosabb és egyben leginkább hagyomány örző városa. Nem véletlen, hogy évtizedek óta ez a helyszín ad otthont a karib térség legnagyobb karneváljának.
Ennek a karneválnak a hangulatát varázsoljuk a siófoki Plázsra ezen az estén.

Augusztus 22-én este a méltán legnépszerűbb salsa – vagy ahogy magát a táncot Kubában nevezik: Casino – mellett Mambo, Son, Cha cha cha ritmusai csendülnek fel. Ezen az estén Európa elismert autentikus kubai zenét játszó kubai és magyar lemezlovasai állnak majd a pult mögött: DJLeo D Cuba, DJ Dee, DJ T-bee és DJ Jorge.

Ezen az éjszakán a Plázson Mindenkinek lehetősége van személyesen is találkozni a táncosokkal, hiszen Siófok legnépszerűbb szabadtéri klubjában egy igazi, autentikus kubai buliba várunk Minden érdeklődőt. Akik biztosan ott lesznek: Yanek Revilla és a Sabor D’Calle és a Salsa Diabólica Tánciskola közel 600 táncosa.

Ezen az estén Mindenki átélheti egy hamisíthatatlan kubai előadás és fieszta hangulatát.

Az eseményt kizárólag jó idő esetén tartjuk meg.