Itt kaphatsz további infókat és tudsz jelentkezni teljesen kezdő kubai salsa tanfolyamainkra, melyek mindegyikére az alábbi igaz:

– A kubai salsa egy könnyen megtanulható, nagyon vidám hangulatú latin tánc. Alapvetően páros tánc, fülbemászó latin zenére, gyorsan megtanulható és számos helyen táncolható.
– A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel!
– Partner nélkül is jöhetsz a tanfolyamra!
– Nincs botlábú ember, eddig még mindenkit megtanítottunk táncolni aki Önmagához türelmes volt.
– SZÉP kártyával is fizethetsz!
– Váltócipő kötelező javasoljuk (lányoknak is) a sportcipőt!

Röviden: *** Tánc, ismerkedés, kulturált szórakozás: salsa! ***

Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Hétfő, 19:00, Operánál)

Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Hétfő, 19:00, Operánál)

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Első alkalom 2020.01.13 -án, melyen INGYENESEN részt vehetsz, ha regisztrálsz a próbaórára! (a jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt venned, ha nem tetszett!)
A tanfolyam időpontja: Hétfőnként, 19:00-21:00
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Nagyszűcs Péter és Tátray Kata
Utolsó csatlakozási lehetőség: 2020.01.27.

Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Szerda, 17:00, Operánál)

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Első alkalom 2020.01.15., melyen INGYENESEN részt vehetsz, ha regisztrálsz a próbaórára! (a jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt venned, ha nem tetszett!)
A tanfolyam időpontja: Szerdánként, 17:00-18:30
Helyszín: Hölgyválasz tánciskola Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1061 Budapest Paulay E. 41)
Oktatók: Erőss Tibor (Tibi) és Róna Katalin (don)
Utolsó csatlakozási lehetőség: 2020.01.29.

Teljesen kezdő kubai salsa tanfolyam (Csütörtök, 18:00, Corvinnál)

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Első alkalom 2020.01.16., melyen INGYENESEN részt vehetsz, ha regisztrálsz a próbaórára! (a jelentkezés csak a próbaórára szól, a tanfolyamon nem kell részt venned, ha nem tetszett!)
A tanfolyam időpontja: Szerdánként, 18:00-20:00
Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))
Oktatók: Némethy Ferenc (Feri) és Szabó Laura (Laura)
Utolsó csatlakozási lehetőség: 2020.01.30.

További információk, amiket érdemes még tudni az induló kezdő salsa tanfolyamainkról:

 • A kezdő salsa tanfolyamok semmilyen táncos előképzettséget nem igényelnek (táncos múlt lehet előny)! A célunk pontosan az, hogy az “utcáról beeső” embereket megtanítsuk erre a nagyszerű táncra! Mi is így kezdtük, csak régebben:)!
 • Fizetési módok: A bérletet (napijegyet) a helyszínen készpénzben lehet megvenni! Bankkártyával sajnos NEM lehet fizetni (mert a termeket béreljük, nem fix helyszínünk) SZÉP kártyával is lehet fizetni (előrefizetés) erről infót itt találsz!
 • Bérleteink Budapesten (2019.01.01-től): 5.500Ft-5×60, 10.500Ft – 10x60perc, 14.000Ft – 15x60perc salsa oktatásra szól! Napijegyek: 1.200Ft/60 perc! (vidéken az árak változhatnak)
 • Kezdő kubai salsa tanfolyamokat terveink szerint minden hónapban indítunk! Ha most nem találsz megfelelőt, kérjük térj vissza honlapunkra később!
 • Az ingyenes próbaóra után a következő héten a tanfolyam kezdetét is veszi, ugyanazon a napon, helyszínen és időpontban!
 • A salsa tanfolyamokra bárki jelentkezhet! A bemutató óra lényege, hogy mindenki kipróbálhatja, hogy folyik a salsa oktatás, milyen a hangulat, a csoport, a tanárok, azaz ezen az órán táncolunk együtt!
 • Az ingyenes bemutató órák rövidebbek mint a normál tanóra azért, hogy óra után lehetőség legyen a bérletvásárlásra vagy kupon beváltásra, elkerülve a következő héten az óra előtti sorban állást!
 • A salsa tanfolyam az adott időpontban és helyszínen marad amíg a résztvevők létszáma ezt megengedi, csak a csoport szintje emelkedik az idő haladtával.
 • Csatlakozni az első három alkalommal lehetséges, a tanmenet úgy van felépítve, hogy fel lehessen venni a fonalat a 3. alkalommal érkezőknek is!
 • Mit hozz magaddal? Mi kell az órára?
  – kényelmes váltócipő (lehetőleg sportcipő) esetleg kis törülköző, víz (bár a legtöbb termünknél van büfé!)
  – kedvet a tánchoz, a mozgáshoz
 • Tánciskolánkban kubai salsát oktatunk. Könnyen megtanulható és gyorsan sikerélményt ad. Azoknak is ajánljuk szeretettel, akik még soha nem tanultak semmilyen táncot. Ha még nem táncoltál salsát vagy csak most ismerkedsz velünk még néhány hasznos infót találsz itt!
 • A kubai salsa mellett a kubai kultúrához kapcsolódó más táncok elsajátítására is van lehetőség nálunk, oktatunk még: bachatat, reggaetont, merenguet, sont, afro-kubai rumbát stb. Ezekről több infót itt olvashatsz!
 • A salsa és a kubai táncok mellett két másik műfajjal is foglalkozunk: Zumba (infó itt)
 • A próbaórára jelentkezéskor megadott adatokat az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően használjuk fel!