Testtudat és (intenzív) Női mozgás hét!

A ’Testtudat és Női mozgás hét’ 4 külön álló workshopot rejt magában 4 napon át.
Testtudat és készségfejlesztés 18:00-19:00 (Juli)
Női mozgás: SON 19:00-20:00 (Juli)
Női mozgás: Reggaeton 20:00-21:00 (Laura)
Női mozgás: Rumba Guaguanco 21:00-22:00 (Laura)

Dátum: 2018.07.31-08.03.
Időpont: keddtől péntekig, 18.00-22.00 között.
Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))
Oktatók: László Julianna és Szabó Laura

A testtudat ws-t fiúknak, lányoknak egyaránt ajánljuk, míg a másik 3 workshop (son, reggaeton és rumba guaguanco) kifejezetten lányoknak szól. A Testtudat órán a tánchoz szükséges alapvető gyakorlatok segítségével fejlesztheted képességeidet, míg az egyéb stílusok esetén az adott stílushoz tartozó izolációs technikákkal és lépésekkel bővítheted tánctudásod, lehetsz igazán magabiztos és nőies a táncparketten. Az egyes stílusok megismerése mellett a szerzett tudást salsa bulikban egyaránt használhatod, hiszen a ma egyre népszerűbbé váló timba zenék ezeket a stílusokat magukban hordozzák.
A workshopokat minden szintnek ajánljuk, hisz az alapoktól felépítve tanítjuk.

Jelentkezhetsz akár egy vagy akár mind a 4 workshopra is – minél több workshopon veszel részt az árból annál nagyobb kedvezményt adunk!

Mennyibe kerül? Árak elővételben: 2018.07.31-08.03. ( fix 4 alkalmas időszak!) 1 workshop 4.000FT, 2 tetszőleges workshop 7.500Ft, 3 tetszőleges workshop 10.500Ft, mind a 4 workshop 13.000Ft.

Hogyan fizethetek? KP, SZÉP kártya, előre utalás! (Salsa Diabólicás bérlet erre a workshopra NEM érvényes!)
A megvásárolt bérlet adott időszakra és tanfolyamra szól, a kihagyott órákat nem lehet pótolni és az árát sem áll módunkban visszafizetni!

Jelentkezni lehet itt! Jelentkezni lehet itt! Jelentkezni lehet itt!

Az órák részletes leírása:

Testtudat és készségfejlesztés 18:00-19:00

Készségfejlesztő, képességfejlesztő vagyis a táncos testtudatát fejlesztő workshop.
Kinek ajánljuk? Fiúknak és lányoknak is egyaránt nyitott és ajánlott, hiszen itt csupa olyat tanulunk, ami mindkét nem számára hasznos: bemelegítés után alapos izoláció következik, majd olyan gyakorlatok, amik segítenek a helyes testtartás a karvezetés elsajátításában/tökéletesítésében, hogy biztonságosabbá és szebbé váljanak a forgások, az órát nyújtással zárjuk.

Női mozgás: SON 19:00-20:00

Bár alapvetően páros tánc mégis azt gondoljuk érdemtelenül keveset foglalkozunk ezzel a gyönyörű tánccal. Nem hivalkodó vagy látványos
trükkökkel teli, de ha csak a contra tiempo-ra táncolás gyakorlását vesszük, már amiatt megéri eljönni. Természetesen az órán másról is
szó lesz, várunk olyat is, aki még sosem tancolt son-t de olyat is, akinek bármi kérdése, bizonytalansága van ezzel a tánccal kapcsolatban.

Női mozgás: Reggaeton 20:00-21:00

Egy pörgős és egyben dögös tánc. Zenéje a reggae, hip-hop, R&B és különböző latin-amerikai stílusok keveredéséből származik. Az órákon nagy hangsúlyt fektetünk a mellkas, váll és csípő használatra, ezzel is előcsalogatva a szexis énünket Érdemes ennek a kicsit modernebb stílusnak is az elsajátítása, hiszen salsa zenékben is hallhatunk reggaeton betéteket, és ezáltal még színesebbé, változatosabbá tehetjük táncunkat

Női mozgás: Rumba Guaguanco 21:00-22:00

Egy dinamikus tánc, mely a férfi és nő közötti játékos kacérkodásról szól. Női mozgás keretén belül szeretnénk veletek megismertetni ennek a
táncnak a szépségét. A megszerzett tudást salsában is remekül lehet kamatoztatni. Ha eljössz, megismerkedhetsz az autentikus rumba zenével, de salsa zenére is kipróbáljuk magunkat. Ha tehetitek, hozzatok Magatokkal kérlek valamilyen hosszabb KENDŐT vagy SÁLAT az órára, ugyanis ez egy fontos kelléke a Rumba Guaguanco-nak. Az órákon megtanuljuk azt is, hogyan használjuk.