Kizomba intenzív teljesen kezdő 2 hetes tanfolyam

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!

Dátum: első hét 2018.07.23-26, második hét: 2018.07.30-08.02. a két hét tananyaga egymásra épül!
Időpont: hétfőtől csütörtökig 20.00-22.00 között.
Helyszín: Corvin Dance Center Térkép, odajutás és információ a helyszínről itt! (1094 Bp.Liliom utca 43-45. VI. emelet (Liliom Parkolóház))
Oktatók: Baráth Károly és Balázs Veronika

A kizomba: viszonylag fiatal tánc, ennek ellenére már több stílusa létezik. Az egyik legelterjedtebb ezek közül Angolából származik. A kizomba szó jelentése kimbundo (angolai dialektus) nyelven bulit, partit, szórakozást jelent. A tánc gyökerei az egyik angolai társastáncig, a semba-ig nyúlnak vissza, e mellet természetesen hatással volt rá több más helyi folklór eleme is. Első benyomásra a kívülálló számára az argentin tangó stílusát idézheti, mégis más.

Tánctudás kell? A tanfolyam semmilyen táncos előképzettséget nem igényel! A célunk pontosan az, hogy az “utcáról beeső” embereket megtanítsuk erre a nagyszerű táncra!

Nincs párom! A jelentkezés párosan előny, de nem feltétel, a párcsere pedig csak egy lehetőség, de nem kötelező!

Ruházat: Váltócipő kötelező! Átöltözésre van lehetőség! Javasolt a kényelmes táncolásra alkalmas ruha! A papucs viszont kifejezetten NEM javallott!

Mennyibe kerül? A 2 hét egyben helyben fizetve 15.000Ft (2018.07.23-26. és 07.30-08.02. fix 2x 4 alkalmas időszak!), csak az első hét (2018.07.23-26.) 8.000Ft.( fix 4 alkalmas időszak!). Ha tehát nincs időd mind a két hétre eljönni jöhetsz csak az első hétre. (A két hét tananyaga egymásra épül, csak a második hétre jönni az első hét tananyagának ismeretében lehetséges ennek ára is 8.000Ft). Fizetés a helyszínen csak KP-ben lehetséges, amennyiben a tanfolyamra még van szabad helyünk. Erről igyekszünk mindenkit értesíteni, hogy ha telt ház alakulna ki hétfő estére ne jöjjön oda feleslegesen!
A megvásárolt bérlet adott időszakra és tanfolyamra szól, a kihagyott órákat nem lehet pótolni és az árát sem áll módunkban visszafizetni!

Hogyan fizethetek? készpénzzel helyszínen az oktatónál.

Jelentkezni lehet a tanfolyamra itt!