Újranyitottunk Május 25-én!

A Kormány 264/2021. (V. 21.) Korm. rendelete alapján május 25-től újranyitottunk! Sőt egy salsa7végét is tervezünk megrendezni Siófokon (június 11-13 ) a Hotel Magisternben!
Az órarendünk megtalálható itt! Várunk minden táncolni vágyót! Egy kikötést sajnos a törvények értelmében kell tennünk az órákon és a salsa7végén is csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet részt venni.

“A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha az érintett a koronavírus elleni védettségét a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti védőoltást igazoló applikációval igazolja.
A koronavírus elleni védettség plasztik kártyával történő igazolása során az érintett személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány bemutatására külön is felhívható.”

Itt egy kis segítség videó formájában, hogyan tudod az applikációval a védettségi igazolványod használni!

Kérjük ezzel kapcsolatban a megértéseteket, türelmeteket és együttműködéseteket, a vírusról nem tehetünk a törvényeket, rendeleteket pedig nem mi hozzuk, mi csak igyekszünk szuper táncos órákat tartani nektek az adott körülmények között!