Covid19 előírások, az órákon való részvétel feltételei!

Covid19 előírások, az órákon való részvétel feltételei:
A Kormány 431/2020 (IX.18.) Kormányrendelete a járványügy kapcsán szigorításokat vezetett be. Természetesen – ahogy az elmúlt majdnem 2 évtizedben – mindenben igyekszünk maximálisan megfelelni a hatósági szabályzásnak. Felhívjuk figyelmeteket, hogy 2020.09.21. napjától a tánciskola közösségi területein (előtér, recepció, öltözők, stb.) a szájmaszk használata kötelező! Ez NEM vonatkozik a táncórákra (melyek szabadidős sporttevékenységnek minősülnek), amelyeken a résztvevők számára az órák ideje alatt a szájmaszk használata ajánlott, de nem kötelező.

Amit Tőletek kérünk:
– csak egészségesen gyertek órára (a bérletek meghosszabbítása betegség miatt nem probléma a tánciskola részéről)
– valószínű már mindenkinek lapul kézfertőtlenítő a zsebében, táskájában, ha nincs használjátok azt, ami a tánciskolában van kitéve, de előtte mossatok kezet!
– azonban, ha mégis köhögni, tüsszenteni kell (pl. belenéztél a napba), akkor azt, ahogy annó a legkisebb ugrifüles mesében már megtanulhattuk: zsebkendőbe köhögj, tüsszents! (videó itt, 07:21-nél!)

Mindent megteszünk azért, hogy a táncórák helyszínein a lehető legmagasabb biztonsági illetve elővigyázatossági feltételeket megteremtsük, ezért az órák között és az órák közben is több, rövid szünetet tartva szellőztetünk illetve légfertőtlenítőt használunk.

Jó táncolást Mindenkinek és ne felejtsétek el, az egyik legfontosabb az immunrendszeretek erősítése, amiben a lelki egyensúly is szerepet játszik és ebben elvitathatatlan szerepe van a zenének és a táncnak!